USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Для обслуговування сміттєзвалища на Волині придбають трактор за 3 мільйони

1 Грудня 2021 10:25
Для сміттєзвалища у Володимирі-Волинському, яке вважають одним із найкращих у області, придбають трактор за 3 мільйони гривень.

Про це під час брифінгу 30 листопада повідомив голова Володимир-Волинської ТГ Ігор Пальонка.

З його слів, відповідне рішення прийняли під час сесії міської ради 26 листопада.

«Хорошою новиною є те, що ми знайшли гроші на придбання трактора для сміттєзвалища. Бо там ситуація була катастрофічною. Техніка, яка є на місці, не могла працювати. Були такі ситуації, що і грейдер КП «Полігон» їздив на сміттєзвалище, щоб відгорнути сміття. Придбання недешеве – понад 3 мільйони гривень. Але я вірю, що цей трактор буде служити довгі роки. Тим більше, що сміттєзвалищем користуються і сусідні громади», - зазначив очільник територіальної громади.

Окрім того, він зауважив, що у межах грантової програми «Говерла» планують обрати напрямок «роздільний збір сміття» і прив’язати до нього місцеве сміттєзвалище.

Довідково:

Проєкт «ГОВЕРЛА» — це п’ятирічна програма, яка впроваджується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і реалізовується компанією DAI Global LLC (DAI). Ініціатива працює у тісній координації з органами влади, передусім із Міністерством розвитку громад та територій України, Верховною Радою України, а також із іншими проєктами, які фінансуються USAID, та донорами задля надання відповідної та своєчасної технічної допомоги.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus