USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Додаткові маршрути та альтернативні варіанти: що робитимуть у Луцьку, якщо перевізники відмовляться від валідаторів

7 Грудня 2019 13:32
Луцьке підприємство електротранспорту розробить додаткові маршрути для перевезення лучан, а окрім того тривають переговори з альтернативними перевізниками.

Про це йшлося під час прес-конференції першого заступника Луцького міського голови 6 грудня у Луцьку.

Про основну причину неприєднання перевізників до системи АСОП розповів радник міського голови Анатолій Миронюк. З його слів, перемовини з перевізниками тривали до 14 години і посадовець вірив, що вдасться домовитися про те, щоб працювати прозоро та чисто. Однак перевізники на це не пішли. Раніше вони давали пропозиції міськраді, робили заяви, прохання і міська влада виконала все. Причиною відмови перевізників було те, що вони бажають працювати «на чорно». Він закликав лучан разом подолати цю ситуацію, об’єднавшись, попри те, що, можливо, з 11 грудня декому доведеться певний час ходити пішки.

Своєю чергою, перший заступник міського голови Григорій Недопад повідомив, що він звернувся з листом до Луцького підприємства електротранспорту, щоб були сформовані додаткові маршрути, які могли б максимально забезпечити перевезення пасажирів по Луцьку. Окрім того, за низкою маршрутів повинно працювати підприємство «Санрайз», яке вже встановило валідатори у своїх автобусах. Лишається декілька днів для того, щоб решта перевізників встановили систему валідації. Наразі валідатори відсутні у понад 70 автобусах. У разі, якщо місцеві перевізники відмовляться, знайдуть альтернативних перевізників. Зокрема, з ними ведуть перемовини.

Нагадаємо, повідомили про чергові спроби шантажу перевізниками громади міста: більшість з них відмовляються встановлювати валідатори та працювати прозоро. Представники міської влади наголосили, що з 11 грудня перевезення з готівковою оплатою у Луцьку будуть незаконними та просили інформувати про такі випадки в поліцію або групу оперативного реагування «15-80».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Лучанин Показати IP 7 Грудня 2019 13:45
Взагалі як це незаконно? Грошова одиниця є гривня. А завтраскажуть в магазинах каркою якоюсь. В нормальних краінах квиток купуєш за гроші, або розрахунок банківською карткою. А яким чином підприємство буде контролювати вірність данних фврмою зі 100 грн статутним капіталом ? Як мінімум стаття за перешкоджання бізнесу.
Лучанин до Лучанин Показати IP 7 Грудня 2019 17:58
По твоїй логіці, то і вимоги до транспортних засобів - стаття за перешкоджання бізнесу. Понапридумували розумієш - технічно справні автобуси їм давай, євро-2 не менше, ЖиПиСи всякі. А може в мене ПАЗік сорокарічний є, то чого мені не дають гроші зароблять. Ну і шо що дах дірявий і в дощ вода тече на голову - пасажири ж все одно з вулиці заходять, там теж вода тече. І що що скрипить - всі і так в навушниках їздять, їм не чути. Давай, далі дофантазовуй) А до речі, заборона виходити на рейс п'яному водієві - це ж порушення права людини на працю виходить. Караул, в конституційних правах бідного дядька обмежують, іроди.
скептик до Лучанин Показати IP 7 Грудня 2019 21:14
у нормальних країнах у автобусах стоять касові апарати.
К.лучанин Показати IP 7 Грудня 2019 14:13
Луцька міська радо на чолі з Пустовітом ! Ви людям створюєте масу незручностей , ви не для людей стараєтесь- пишите що ""з 11 грудня декому доведеться певний час ходити пішки." Вам по "барабану" лучани. Тобто, мені треба витрачати багато часу, грошей незапланованих із власної кишені( пенсії) щоб доїхати в поліклініку на певну годину до лікаря. Раніше говорили ,що до 1січня 2020р. буде перехідний період на проїзд у транспорті- оплата грошима і карткою. Тепер поступаєте навпаки.Ви не можете досягнути згоди з перевізниками, а перекладаєте все на лучан, мовляв дзвоніть на 15-80. Я , як споживач . цих послуг ПОВИНЕН їх мати готовими,вирішеними місцевою владою. А влада їх НЕ ВІРІШУЄ!!! Я за вас голосувати НЕ БУДУ!
Вітя Показати IP 7 Грудня 2019 14:29
Не можна так!!!! Треба давати можливість оплачувати і готівкою і картками!!! А поті м можливо і всі перейдть на картки. А так як стадо гнати людей і гостей міста не треба!!! Зовсім ви владо не для людей стараєтесь, люди і так платять за проїзд а карткою чи готівкою -це вибір людей!!!!!!!!!!!!!!!!!!
опа Показати IP 7 Грудня 2019 14:38
Позабирати ліцензії в тих перевізників, які відмовляються ставити валідатори. Нехай їх власники використовують замість своїх лексусів і крузаків. Або плати податки-або забирайся з бізнесу.
Прокопчук Василь Мик Показати IP 7 Грудня 2019 14:41
Всім все пофіг і нашій Луцькій владі також. Попереджати і я можу, що з 11 грудня п.р. на маршрут можуть не вийти 70 автомашин-маршруток. Це ж вже диверсія, як з боку влади, яка довела до такого стану перевізників та самі перевізникі, які також не змогли знайти компромісу у цих питаннях. Все це вони думаю будуть і після 11.12.2019 року робити налагоджувати між собою стосунки, а на роботу з 11 грудня треба їздити туди і назад кожного дня, доречі тільки на маршрутках, бо тролейбуси там де я працюю не ходять, і таких як я лучан чи волинян думаю десятки, якщо не сотні тисяч. Ще раз усвідомлююсь, що наша влада місцева ні на що не спроможна, тільки пузирі через марлю пускає.
Лучанин до Прокопчук Василь Мик Показати IP 7 Грудня 2019 18:01
Пане, в наступному році очікуються місцеві вибори. По вашій критиці одразу видно що людина ви професійна та з досвідом. Просто сам Бог велів вам йти у владу і показати всім їм, як працювать потрібно)
народна прокуратура Показати IP 7 Грудня 2019 16:08
Досить скиглити. Надійшов час істини для перевізників, що багато років тероризували містян необхідністю підняття оплати за проїзд. Не подобається міська влада - обирай іншу або сам щось зроби. Пора врешті думати про нащадків, а то до пенсії дожив, а дітям облаштувати місто не спромігся.
лучанин Показати IP 7 Грудня 2019 16:20
заради своїх недолугих амбіцій, нездатністью забезпечити нормальне життя міста влада глумиться над лучанами, Закликати мешканців походити пішки не важко. Починайте з себе.
Правда Показати IP 7 Грудня 2019 16:31
Сьогодні у багатьох автобусах валідатори не працювали,або були відключені.Напевно буде так і з середи.Ніхто ніяких пояснень не надає,а влада пише незаконними(тобто відповідно до якого Закону України-приймає виключно ВР?)вони такими будуть не уточнює.Можна написати алгоритм дій пасажира і як буде діяти контроль,якщо автобуси приватні і договори відсутні???Говорили балакали,сіли та й заплакали...
Пасажир Показати IP 7 Грудня 2019 17:03
Ау, коли буде додаток для оплати? Чи чекаєте щоби всі купили карти за 35 грн. Гроші невеликі звичайно, але діло принципа!!!
ігор луцький до Пасажир Показати IP 7 Грудня 2019 21:48
Картки виготовлені,треба продати.Зароблять нормально на картках,буде колись і додаток.Тільки бізнес,нічого особистого.
БУДЕ Показати IP 7 Грудня 2019 19:09
Міська рада робить це для людей громади. А дія перевізників тільки для себе. Врубайся пасажир.!
скептик Показати IP 7 Грудня 2019 21:18
та нє трєба скігліті. трєба рабіті. будуть вони їздити. на понт беруть
ВВ Показати IP 9 Грудня 2019 10:14
В Сіті Кард казали, що додаток вже подали на розгляд в Plаy Market. Я так розумію має пройти час на перевірку та погодження.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus