USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ДТП на Гнідавській: майже всіх постраждалих виписали з лікарні

19 Червня 2017 15:19
Стало відомо про стан пасажирів та водія маршрутки № 9, яка потрапила у ДТП в Луцьку. Постраждалі перебували на лікуванні у КЗ «Луцька міська клінічна лікарня», інформує Конкурент.

Нагадаємо, 11 червня вранці на вулиці Гнідавській в обласному центрі 23-річний водій маршрутного таксі за номером «9» не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини та здійснив зіткнення з електроопорою. Внаслідок ДТП водія та 11 пасажирів швидка медична допомога доправила до лікарні, з них 5 осіб госпіталізовали.

Як триває лікування пасажирів маршрутки розповів заступник головного лікаря з медичної частини КЗ «Луцька міська клінічна лікарня» Володимир Шендибило.

Зі слів лікаря, двоє пацієнтів перебувають у нейрохірургії і готуються завтра до виписки. Ще одна пацієнтка лікується у травматології, а звідки нещодавно виписали ще одну постраждалу. Також ще один постраждалий перебуває на лікування в опіковому центрі.

«Водій завтра вже буде виписаний. Принаймні, плануємо», – сказав Володимир Шендибило.

Нагадаємо, за медичною допомогою у КЗ «Луцька міська клінічна лікарня» надійшло 11 звернень від пасажирів маршрутки № 9, яка втрапила в аварію.

Зі слів лікаря, із 11 пасажирів 5 довелося госпіталізувати. Відтак 2-є постраждалих перебували у травматології, ще 2 – у нейрохірургії, та 1 пацієнт в – опіковому центрі. Решті пасажирів, у яких були різні забої, травми та синці, і які звернулися у лікарню, надали допомогу амбулаторно та відпустили додому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Міша Показати IP 20 Червня 2017 20:05
Слава Богу всі живі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus