USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Інкасаторське авто влетіло у відбійник, а тоді перекинулось. Подробиці ДТП під Ковелем

20 Лютого 2018 12:01
Учора поблизу Ковеля інкасаторський автомобіль «Mersedes Sprinter» наїхав на відбійник і перевернувся посеред дороги. У ДТП травмувалися водій та двоє пасажирів транспортного засобу.

Про це повідомили у прес-службі поліції області.

Автопригода сталася о 14 годині на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин». Внаслідок ДТП інкасатори вилетіли через лобове скло. На місце ДТП одразу ж виїхала слідчо-оперативна група Ковельського відділу поліції.

Правоохоронці з’ясували, що за кермом автомобіля «Mersedes Sprinter» перебував 49-річний водій-інкасатор. Ймовірно, він не впорався із керуванням та здійснив наїзд на відбійник, після чого автомобіль перекинувся. Внаслідок автопригоди водій, 32-річний і 20-річний пасажири отримали тілесні ушкодження, не госпіталізовувалися.

Автомобіль доставили на спецмайданчик Ковельського відділу поліції.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 286

(порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Саша Исюк Показати IP 20 Лютого 2018 15:27
Меньше пити треба

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus