USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Колектив ЛПЕ шантажем змусили просити про призначення директором Грицюка

21 Листопада 2017 22:31
Голова профспілки Луцького підприємства електротранспорту, створеної ще за СРСР, Віталій Герасимюк публічно визнав на сумісному засіданні двох профспілок ЛПЕ, що в нього була таємна домовленість з покійним мером Миколою Романюком. Шляхом шантажу Герасимюка змусили написати звернення від імені профспілки ЛПЕ щодо призначення директором Ігоря Грицюка.

Про це повідомили на сторінці ЛПЕ у Фейсбуці.

«На той час на підприємстві діяла тільки одна профспілка. Шантаж полягав у тому, що якщо хочете отримати зарплату, то на посаду директора має бути призначений Ігор Грицюк. Усі члени профкому на той час були проти призначення Грицюка директором, тому документ було складено без їхнього відома, таємно, без протоколу і вихідного номеру», - йдеться у дописі.

Зауважимо, Віталій Герасимюк заявляв про вихід з профспілки через тиск з боку Ігоря Грицюка.

До слова, обидві профспілки прийняли спільне рішення звернутись від імені колективу до міської влади про негайне звільнення відстороненого від роботи Грицюка, який залякував колектив та зловживав своїм становищем.

«За що комунальне підприємство має йому сплачувати ще й зарплату?» - запитують в ЛПЕ.

Нагадаємо, Ігор Грицюк виграв у суді справу щодо поновлення на посаді, втім невдовзі його відсторонили від обов'язків, адже колектив пригрозив зупинити рух транспорту. Тоді працівники заявили, що не допустять, аби Грицюк і надалі вів ЛПЕ до занепаду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ого-го! Показати IP 21 Листопада 2017 23:14
Нашо мені така слава! Чому немає інших претендентів на чмуріння? Чмуріть польські тролейбуси, які по документах іздили, колектив, який ни хера нехоче робити... Чмуріть державу, яка пільговикам вчасно не компенсує проїзд.! Маршрутчик човпе пасажира, бо в нього посвідчення АТО! Де в депо такі випадки?
Бринза Показати IP 21 Листопада 2017 23:38
А чому Романюк шантажем наполягав на Грицюку? Вони хто один одному? Може в Приваті разом працювали чи в армії служили?! Чому Герасимюк тоді не написав заяву в прокуратуру, а приховав злочин і вчинив другий злочин? Чому тільки зараз знайшли якийсь папірець? Треба говорити все до кінця. Чому немає жодної "живої" дати на бамазі? Якщо Сталіна після смерті засудили і визнали тираном, тоді давайте Романюка засудимо, і не будемо присвоювати звання Почесного лучанина! Раз Романюк негідник , значить і вся його команда-це суцільні пройдисвіти!
К. лучанин до Бринза Показати IP 22 Листопада 2017 11:10
Романюк уже відійшов у вічність, що тут його ганити! А який сенс Герасимюку було писати якусь там заяву коли це БЕЗРЕЗУЛЬТАТНО? Що Романюк , як тодішній голова не прикривав Герасимюка і Грицюка? Це є ланки одного ланцюга. А по телебаченню ВН , ви що шановний БРИНЗА , не бачили круглого стола по цим питанням з участю пана Григоренка, на якому аж світилося ЛИЦЕМІРСТВО і БРЕХЛИВІСТЬ дійових осіб які захищали свого ставленника Грицюка . Всі вони позичили ОЧІ В СІРКА. Був присутній на ТБ Волині і нинішній директор Пуц В. , який ще тоді сказав , що вибори пройшли з порушеннями і НЕСПРАВЕДЛИВО. Колектив тоді підтримав Пуца і вимагав його призначення. Але хто колектив слухав, пан Романюк навіть і до уваги брав думку колективу( його влада мала десь...) Треба людям , думати кого обирати на виборах міського голови, бо це перша людина в місті і яка має повноваження!
Береза до К. лучанин Показати IP 22 Листопада 2017 23:58
Де ви бачили щоб на підприємстві існувало декілька профспілок? Одна-для білих, а друга-для чорних? Скільки тоді в них колективних договорів? А з досвіду ЛПЕ видно, що чим більше профспілок-тим частіше лінії рвуться. І то-кожний тиждень! Де ви бачили, щоб на підприємстві керівники мінялися кожні 2 роки?!
Споглядач до Береза Показати IP 23 Листопада 2017 10:12
Керівників на ЛПЕ міняють практично кожен рік. З вересня 2009року вже сьомий директор. Мабуть там директорське крісло медом помазане, що всі його так хочуть зайняти.
К.лучанин до Береза Показати IP 23 Листопада 2017 13:07
А скажіть шановний БЕРЕЗА ( БРИНЗА) , що ви взагалі бачили на підприємствах і їхньому житті? Про діяльність наших прорадянських профспілок відомо всім!!! Вони не були НЕЗАЛЕЖНИМИ . Звичайно , щось робили хороше для людей, але його дуже мало цього хорошого. На деяких підприємствах існувало, до вашого відому і дві профспілки , ОДНА БУЛА НЕЗАЛЕЖНОЮ! Але , виходили на результат який задовільняв обидві сторони. Колективний договір це є результуючий документ , тверджується на КОНФЕРЕНЦІЇ і є договором між трудовим колективом і адміністрацією(керівництвом) підприєства. Незалежні профспілки існували на ряді підприємств Луцька. З плином часу їх діяльність припинилась із зміною законодавства УКРАЇНИ і економічною ситуацією в державі. До слова ,Гунчик коли керував ЛуАзом, керівників (департаментів заводу) змінював дуже часто. І правильно робив і керівника підприємства теж змінював. Як бачу , ви шановненький БЕРЕЗА, ще мало бачили та знаєте! Можу привести ще ряд прикладів , але з вас цього досить. "Логіка" у вас дивна: привязуєте роботу профспілки до ліній .Можна лише посміятись з вашого посту.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus