USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Легалізація євроблях: який автотранспорт не можна буде розмитнити за новими правилами

25 Лютого 2021 17:23
Верховна Рада декілька днів тому ухвалила за основу законопроєкт щодо розмитнення євроблях. Зважаючи на те, що законопроєкт пройшов лише перше читання, певні норми в ньому можуть переглянути. Але наразі відомо, що розмитнити весь автотранспорт на європейських номерах не вийде.

Про це заявив глава профільного парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев у Фейсбуці.

Пільгове розмитнення автомобілів на європейських номерах (євроблях, – ред.)буде актуальна виключно для легкових автомобілів. Отже, які категорії автотранспорту з Європи не підпадають під новий законопроєкт:

– вантажівки;

– мікроавтобуси;

– автобуси;

– мотоцикли.

Читати ще: 180 днів не вистачить: юрист розповів про нюанси розмитнення євроблях

«Ми не повинні дати можливість ділкам вести тіньовий бізнес, завозячи в Україну списаний в Європі мотлох без сплати податків. Цього в законі немає», – зазначив Гетманцев.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
скептик Показати IP 25 Лютого 2021 18:04
1000 євро - це без сплати податків ? ОБУРІВША ЗЕЛЕНЬ !!!!!!
К Показати IP 25 Лютого 2021 19:20
С*ки продажні
Да Показати IP 25 Лютого 2021 21:45
Пашлі вони на.... Я себе розмитню... Рабом не буду...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus