USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На Ківерцівській в Луцьку хочуть зробити чотири смуги руху

27 Лютого 2021 13:43
Під час капітального ремонту вулиці Ківерцівської в Луцьку на проїжджій частині пропонують облаштувати чотири смуги для руху транспортних засобів.

Таку пропозицію зареєстрував у Єдиній системі електронних петицій Тарас Фурман.

Лучанин зауважив, що під час ремонту вулиці Ківерцівської її варто було би розширити.

«Вважаю, що робити капітальний ремонт потрібно, забігаючи наперед. Оскільки вже зараз у години пік зранку й ввечері на цій ділянці дороги утворюються затори, а від перехрестя вулиць Стрілецької та Героїв УПА до вулиці Карпенка-Карого потрібно їхати до 15 хвилин», – наголосив він.

Автор петиції відзначив, що проїжджа частина вулиці Ківерцівської зможе вмістити чотири смуги рухи. Якщо ж дорогу не розширити найближчим часом, то через кілька років проблеми з заторами тільки посиляться.

Підтримати петиції можна за посиланням. Нагадаємо, аби її розглянули органи самоврядування, за 15 діб вона має зібрати мінімум 300 підписів.

Відзначимо, що на вулиці Ківерцівській зараз ліквідовують небезпечні ями, які утворилися через зношеність асфальту.

Також департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив торги на поточний ремонт вулиць Ківерцівської, Мамсурова, Набережної, Карпенка-Карого та Львівської.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 27 Лютого 2021 14:53
Система петицій не працює, вона зроблена таким чином що на будь-яку дію підписувача, починаючи з реєстрації в системі виникають помилки. Мабуть комусь це вигідно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus