USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині неповнолітній мотоцикліст збив велосипедиста, чоловіка госпіталізували

10 Листопада 2021 12:00
У селищі Цумань мотоцикліст здійснив наїзд на велосипедиста. Чоловік внаслідок удару отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 9 листопада близько 15-ї години.

Зі слів очевидців, хлопець, який керував мотоциклом, неповнолітній.

На місці події працювали правоохоронці та медики швидкої.

Як розповів завідувач центральної оперативної диспетчерської служби швидкої допомоги Станіслав Лінік, до медиків надійшло повідомлення о 14:52. Зазначалося, що мотоцикліст здійснив наїзд на велосипедиста. Постраждав 67-річний чоловік. Його з травмами госпіталізували у Ківерцівську центральну районну лікарню.

Як інформує пресслужба поліції Волині, 13-річний житель Луцького району, керуючи мотоциклом Viper, збив велосипедиста – 67-річного місцевого жителя. Внаслідок автопригоди пенсіонер отримав тілесні ушкодження, його доставили на обстеження у лікарню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus