USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На волинській автостанції ветеранам АТО і військовим не видають «нульовий» квиток

9 Грудня 2021 18:30
Мешканці Володимира-Волинського скаржаться на дії працівників автостанції у місті, нарікаючи на те, що їм не видають пільгові квитки.

Про це у своєму запиті до голови Волинської ОДА повідомив депутат облради Ярослав Матвійчук під час чергового засідання сесії.

З його слів, до нього звернулися ветерани АТО та кадрові військові щодо питання пільгових перевезень та функціонування автостанції у Володимирі-Волинському.

«Вони не можуть скористатися своїм правом на пільговий проїзд. Звертаються в касу і їм з різних причин відмовляються видавати «нульовий» квиток. В місті дислокується кілька військових частин, хлопці повертаються зі східних рубежів країни і тут постійно порушуються їхні права», – наголосив депутат.

Тому він просить голову ОДА дати доручення підлеглим перевірити згадані факти і здійснити перевірку діяльності підприємства «Вопас» та Володимир-Волинської автостанції у зв’язку з порушенням правил пільгових перевезень.

Також депутат просить надати інформацію щодо видів та обсягів пільгових перевезень, які адмініструє ОДА та надіслати копії договорів щодо маршрутів, де замовником є облдержадміністрація. Крім того, депутат наголошує, що ОДА має пояснити атовцям та військовим цю ситуацію з видачею пільгових квитків.

Депутати підтримали запит колеги.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Іван Показати IP 9 Грудня 2021 19:01
Хай платять як і всі
Дідо до Іван Показати IP 9 Грудня 2021 20:15
ветерани чого?
локі до Іван Показати IP 9 Грудня 2021 20:50
Ваня, ти.... д....л?
Пірс до Іван Показати IP 9 Грудня 2021 21:32
Іди на "ноль" як ми
скептик Показати IP 9 Грудня 2021 19:15
посвідчення дає БЕЗПОСЕРЕДНЄ право пільгового проїзду. квиток не потрібний. почитайте судову практику
До дідо Показати IP 10 Грудня 2021 06:56
Провалів та невдач

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus