USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Нічна погоня в Луцьку: п'яний водій пошкодив авто патрульних

21 Червня 2019 09:15
ДТП за участю нетверезого водія сталася 21 червня близько 3 години ночі у Луцьку.

Так, вночі патрульні помітили, як на проспекті Перемоги авто проїхало на червоний сигнал світлофора. Водій на вимогу патрульних не зупинився та з шаленою швидкість промчав проспектом Перемоги та Соборності, а потім повернув, втікаючи від поліції, на проспект Відродження та Молоді.

Оскільки переслідували втікача декілька екіпажів патрульних, то п'яний молодик, повертаючи з проспекту Молоді на Соборності, пошкодив авто патрульних, проїхавши між деревом і службовою машиною.
Спіймати втікача вдалося в арці будинку Соборності 23, де його заблокували патрульними авто.

Водієм-порушником виявився 19-річний житель села Залаззя Любешівського району. Разом із ним в авто були дівчина та товариш.

Як показав драгер, у водія виявили 0,69 проміле алкоголю в крові. Порушник не зміг пред'явити патрульним своє водійське посвідчення, натомість показав чуже, а також плутався в показах. Тож поліцейські затримали його, склали протокол та доставили до відділку поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 21 Червня 2019 10:03
3 місяці виправних робіт на користь держави!!! Плюс штраф!!!
Мешканець Показати IP 21 Червня 2019 10:10
Може село Залаззя.
ні до Мешканець Показати IP 21 Червня 2019 11:36
Село вилаззя
Eliza Показати IP 21 Червня 2019 11:59
Зупинись вчасно! Ось, що повинно бути закарбоване в пам'яті кожного водія. Це стосується і виконання правил ДР, і елементарної культури у спілкуванні, і безумовно відповідальності. Живу на проспекті Соборності, тому чула і бачила ці шалені перегони. Молодість - усе можу, усе хочу...Брюс всемогутній! Швидкість, драйв....І..не думав ні про себе, ні про друзів ( дівчину і хлопця) якої біди міг накоїти.. безвідповідальність. А відносно того, що він із села...не в селі справа і наших міських гонщиків вистачає
Олег Показати IP 21 Червня 2019 14:26
Розминав мязи перед гонками ( прогрiвав резину) та так i не до`iхав до аеродрому , зупинили бо не мав шолома та не пристебнутий )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus