USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Перевищення в 11 та 7 разів: у Луцьку спіймали п'яних водіїв

16 Квітня 2021 14:41
Перевищення в 11 та 7 разів: цієї ночі патрульні виявили двох водіїв, які керували автомобілями у стані сп’яніння.

Про це інформують на сторінці патрульної поліції Волині.

Так, першого кермувальника виявили на вулиці Гончарівка. Його керування BMW 520 зафіксували очевидці події. Чоловік відмовся від проходження огляду на стан сп’яніння на місці події. До того ж був агресивним та вживав ненормативну лексику.

Огляд на стан сп’яніння у медичному закладі показав результат 2,17 проміле, що майже в 11 разів перевищує допустиму норму.

Згодом, патрулюючи проспект Соборності, інспектори виявили автомобіль Hyundai Tucson, який рухався із порушенням ПДР.

Під час спілкування з водієм, патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Водій пройшов огляд на стан сп’яніння у медичному закладі. Результат — 1,47 проміле, що в 7 разів перевищував допустиму норму.

На керманичів патрульні склали протоколи за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та інші адміністративні матеріали, відповідно до вчинених порушень.

Патрульні зауважують, що за січень-березень 2021 року на території Волинської області трапилося 13 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані, з них 1 ДТП з травмованими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus