USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

П’яну водійку Audi, яка стала винуватицею потрійної ДТП на Відродження, суд покарав умовно

17 Жовтня 2021 22:01
В обласному центрі Волині судили водійку Audi, яка, будучи п’яною, спричинила зіткнення з двома автомобілями на проспекті Відродження у грудні минулого року.

Луцький міськрайонний суд Волинської області призначив винуватиці ДТП умовне покарання.

Так, 19 грудня минулого року близько 23 години водійка Audi Q5, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, рухалася проспектом Відродження в напрямку проспекту Молоді зі швидкістю 50 кілометрів на годину.

При наближенні до регульованого перехрестя з вулицею Січовою, вона не зменшила швидкість та в’їхала в автомобіль Chevrolet Aveo, який зупинився у тій самій смузі руху, оскільки був червоний сигнал світлофора.

В подальшому водійка Audi в’їхала в автомобіль Renault Megan, який виїжджав на перехрестя з вулиці Січової на зелений для його руху сигнал світлофора.

Внаслідок ДТП неповнолітня пасажирка Chevrolet та пасажир Audi отримали тяжкі тілесні ушкодження.

У суді водійка Audi, яка працює приватним підприємцем та має на утриманні неповнолітню дитину, визнала свою вину, водночас повністю визнавши матеріальні позови потерпілих та частково моральні. Відзначимо, що представники неповнолітньої наполягали на суворому покаранні водійки.

Врахувавши всі обставини, суд призначив винуватиці ДТП покарання у виді чотирьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати авто на три роки, змінивши це покарання на умовне терміном на три роки. Також суд частково задовольнив цивільний позов представників неповнолітньої потерпілої, стягнувши, окрім матеріальної шкоди, 100 тисяч гривень моральної шкоди.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 17 Жовтня 2021 22:50
Стидоба такому суду.
Andrij Показати IP 18 Жовтня 2021 08:23
То не суд а базар, платиш i маэш !!!!
факт Показати IP 18 Жовтня 2021 08:25
А в нас хіба є суди? Повне безвладдя в країні, Гондурас відпочиває!!!
Анонім Показати IP 18 Жовтня 2021 08:55
Один Бруклін переписали на суддю)))
Анонім Показати IP 18 Жовтня 2021 08:56
Ви тепер ще зтягніть ці гроші з неї судячи як довго справа йшла то там мирно ніхто не хотів домовлятися

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus