USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під час автоперегонів у Луцьку в дрегстера «вибухнув» двигун

22 Червня 2019 15:14
Під час одного із заїздів у межах чемпіонату з драг-рейсингу, що триває протягом 21-22 червня на луцькому аеродромі, у боліда Nissan Skyline, більш відомого у колах любителів автоспорту як «Godzilla», «вибухнув» мотор.

Інцидент трапився під час одного із заїздів автомобілів класу PRO Unlimited сьогодні, 22 червня.

Зі слів голова вінницької федерації драгрейсингу та дріфту Андрія Гальчинського, вартість такого двигуна еквівалентна вартості двох квартир у Києві.

Автогонщик Ігор Врабіє приїхав на змагання з Молдови. Минулого року також не зміг взяти участь у фінальному заїзді через поломку автомобіля.

До слова, такі ситуації – не поодинокі під час перегонів і вважаються цілком нормальним явищем серед спортсменів, оскільки автомобілі розвивають шалені швидкості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus