USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Під Луцьком водій вантажівки наїхав на велосипедистів і втік. Фото

29 Червня 2020 15:42
Поблизу Луцька водій вантажівки Mitsubishi збив групу велосипедистів. Не зупинившись, він покинув місце аварії, проте згодом його знайшла поліція.

Про це у фейсбуці повідомив керівник ІТ-студії «Ідейл» Вадим Махомед, який був одним з постраждалих.

«Сьогодні втрапив у ДТП за участю велосипедистів. Точніше не так. Втрапив у ДТП, в якому водій вантажівки здійснив наїзд на групу велосипедистів. Одним з тих велосипедистів був я. А водій автомобіля Mitsubishi CANTER #АС8324СМ, вчинивши наїзд — зник з місця ДТП. Неприємно, проте раді, що лишись живі та практично неушкоджені: хтось поїхав коліньми по асфальту, точніше по узбіччю, хтось відбувся переляком.

А що далі? Далі 102 — реєстрація ДТП. За 10 хвилин прибув екіпаж, в ході оформлення ДТП працівники поліції повідомли, що білу вантажівку Mitsubishi помітили на камерах спостереження (ура, значить не усе втрачено). А ми склали схему, дали пояснення і поїхали додому, аби швидше звідти і подалі.

І тут, та-да-дам, на вулиці Набережній ми зустрічаємо вже знайомий нам Mitsubishi CANTER #АС8324СМ припаркований біля тротуару, в оточенні працівників поліції. Приємно, що Патрульна поліція Волинської області спрацювала оперативно і знайшла винуватця, склали постанову, вилучили посвідчення водія, тепер очікуємо на суд», — зазначив він.

Також Вадим Махомед закликав водіїв бути обережними на дорозі, адже влітку чимало дітей виїжджають на велосипедах.

«Будьте обережні, навіть якщо ви у яскравому одязі, в шоломах, рухаєтесь, дотримуючись правил дорожнього руху, і пам’ятайте, десь за кермом вантажівки може сидіти ВОЛОДЯ, в якого поганий настрій і його дратують велосипедисти. І він буде притискати вас до узбіччя, і навіть, якщо ви впадете — він навіть не зупиниться, а ще додатково посигналить у клаксон. І він твердо впевнений, що велосипедисти не можуть здійснювати обгін та об’їзд інших транспортних засобів та інших велосипедистів, що рухаються у попутному напрямку. А ще ВОЛОДЯ думає, що тривалий звуковий сигнал надає йому перевагу в русі, і це додає швидкості велосипеду. Не будь як ВОЛОДЯ, будь ввічливим на дорозі», — йдеться в дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Andrij Показати IP 29 Червня 2020 16:01
Voloda ще той гумовий вироб.....
Саша Показати IP 29 Червня 2020 16:02
Я їзджу на велосипеді по Луцьку і за межами досить давно, по правилам на велосипеді страшно їхати, стараюсь їхати в протилежному напрямку, бо там я бачу хоть хто куди повертає!!! коли по правилам, - біля тебе їде вантажівка чи інший автомобіль, випереджає так що я можу по дверях постукати, якщо щось станеться то я труп!!! В Польщі був, там щоб обігнати велосипедиста ніхто не спішить, за три метра обїзджає, бо знає що всяке може бути!!!
ДоРечі до Саша Показати IP 29 Червня 2020 17:49
Чув по радіо, що хлопці з України розробляють стартап для роверистів, для попередження наїзду на ровериста ззаду. Попередженням буде звуковий сигнал, якщо машина ззаду рухається занадто близько до ровериста або їде просто на таран.
скептик до ДоРечі Показати IP 29 Червня 2020 19:41
У МОРГУ роверисту повісять табличку: він про це знав
ПДР Показати IP 29 Червня 2020 16:07
До 14 років дітям на дорогу на велосипедах зась.
Руслан Показати IP 29 Червня 2020 16:17
Респект патрульні поліції, і було б пристойно, щоб вони всипали добре резиновими кийками тому водію.
Той во Показати IP 29 Червня 2020 16:24
Велосіпєздісти, знаєте, тож разні бувають...
скептик Показати IP 29 Червня 2020 17:02
у нормальних країнах велосипедами їздять по велосипедних доріжках, ЯКІ ОБЛАШТУВАЛА НОРМАЛЬНА ВЛАДА. це, звичайно, не виправдовує валодю, бо тому, як сказано раніше, гумовому виробу, на людей наплювати
Вело Показати IP 30 Червня 2020 04:11
Щасливий день! Сьогодні два підріза, в обох випадках інтенсивно маневрував в сторону куди повертало авто... Перший випадок характеризувався стрімкою динамікою, авто обігнало і приступило до маневру - повороту направо. Другий випадок характеризувався вялою динамікою, потік призупинив рух щоб взяти "лежачого поліцейского" і знову несподіваний поворот авто направо, мигаючі повороти відсутні, на цей раз водій був нормальний, зумів побачити ситуацію і зупинився. Вадим, радий за Вас що все закінчилося благополучно. Два випадки - тільки в першому Дикий Олень Володя, а в другому до водія особих претензій не має.
5.45 Показати IP 3 Липня 2020 23:59
На велосипедах Володь теж вистачає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus