USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поблизу Луцька зіткнулися автівки, троє постраждалих

29 Листопада 2021 11:10
У селі Озерце Луцького району трапилась аварія з постраждалими.

Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини у пресслужбі поліції, ДТП трапилась 28 листопада близько 23-ї години у селі Озерце Луцького району. Зіткнулися Volkswagen та BMW. Внаслідок аварії постраждали 16-річна пасажирка BMW та 25-річний водій та 30-річний пасажир Volkswagen.

За попередніми даними, водії були тверезі. Автомобілі поліцейські вилучили.

За фактом ДТП відомості будуть внесені в ЄРДР за ч.1 статті 286 ККУ.

Як зазначив завідувач центральної оперативної диспетчерської служби швидкої допомоги Станіслав Лінік, виклик надійшов о 23:00. Двох дорослих доставили у Луцьку міську клінічну лікарню. Вони отримали закриті черепно-мозкові травми, струс головного мозку, забій грудної клітки та поперекового відділу хребта.

Також у ДТП травмувалась неповнолітня, вона отримала забій грудної клітки та її відвезли у лікувальний заклад власним транспортом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Очевидець Показати IP 1 Грудня 2021 10:02
Це все через грьобаних мажорів, водій BMW летів на шаленій швидкості, йому пофіг що населений пункт, там скорость була кілометрів 150 на годину, в тюрьму таких і на довго
Бачила все одна із п Показати IP 2 Грудня 2021 00:20
Водій сірої машини ще від перехрестя їхав помадою бо шукав в'їзд в Озерецькі бані, повертав ліворуч у в'їзд до будинку 26 біля якого й сталося дтп. Навіть люди на початку села кажуть що чули як якесь дурне пронеслося як істрібітєль, а виявилось син якогось крутелика, щей ніби батюшки говорили на місці дтп

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus