USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Проспект у Луцьку просять повністю розділити парканом, аби люди не сновигали дорогою

21 Лютого 2020 21:06
Варто було би встановити паркан між зустрічними смугами руху вздовж усього проспекту Соборності в Луцьку.

Відповідну пропозицію у своїй петиції запропонував лучанин Вадим Слива.

Чоловік звернув увагу, що проспект Соборності майже повністю розділений парканом, який перешкоджає пішоходам перетинати дорогу в невстановленому місці, що зробило рух проспектом значно безпечнішим.

«Однак ділянка від перехрестя з проспектом Молоді до Північного ринку не розділена. Саме там, завдяки ринку і дитячим садочкам (№3, 9 та 11) у дворах з обох сторін проспекту, люди сновигають дорогою, де їм заманеться, ігноруючи пішохідні переходи і небезпеку, на яку вони наражають себе, і, що найстрашніше, своїх дітей. Адже дуже часто дорослі тягнуть за руку дітей або возять їх через дорогу у візочках. Водночас дорослі такою поведінкою привчають дітей у майбутньому ігнорувати ПДР і переходити дорогу, де заманеться. Тому прошу встановити паркан і в цій частині проспекту Соборності», – зазначив Вадим Слива.

Також додав, що, за можливості, паркан варто продовжити і в бік мосту від торгового центру «Порт Сіті».

«Там люди теж масово перебігають дорогу, хоча до безпечного регульованого світлофором переходу звідти йти близько 50 метрів», – зауважив чоловік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Правдоруб Показати IP 21 Лютого 2020 22:10
У нас всі дороги треба обгородити парканом поки люди не навчаться переходити у відповідних місцях.
Анонім Показати IP 21 Лютого 2020 22:29
Нормальна петиція ) бо як худоба ходять через дорогу, де попало
Петро до Анонім Показати IP 22 Лютого 2020 10:33
Інша худоба ставить свої вози де попало, навіть на переходах і газонах, чи не так? Не ганяйте як навіджені і буде вам щастя, в Луцьку швидкість обмежена 50км/год, а не підлогою скотовозки
Я Показати IP 21 Лютого 2020 23:39
А не логічніше там зробити перехід? Чи ви вважаєте що тяжче натиснути на гальма, ніж пенсіонеру 100 метрів до переходу іти?
Я до Я Показати IP 23 Лютого 2020 01:41
Бачу що більшості все ж тяжче на гальма перед ще одним переходом натиснути, ніж пертись гак в кілька сотень метрів пішки. Народ, ви тупі, чи прикалуєтесь?
Лучанин Показати IP 22 Лютого 2020 00:15
Слушна пропозиція, вона може вирішити проблему з тими хто їздить з візочками. Також би ще дуже хотілося щоб на усіх світлофорах по СТОП-лінії при червоному сигналі піднімалися щити з гострими зубцями які б протикали шини при порушенні ПДР - проїзді на червоне світло світлофора. Може це б трохи навчило наїзників виконувати вимоги ПДР?
Тт Показати IP 22 Лютого 2020 06:22
Підняти штрафи для пішоходів,,пару рейдів поліції і паркан виросте в голові в пішоандонів!!!!!
Олег Показати IP 22 Лютого 2020 08:10
Варто було б зробити підземний( надземний) перехід що був умовою введення у експлуатацію Прт Сіті. І на який « кинули» Лучан
Володимир87 до Олег Показати IP 22 Лютого 2020 19:53
Всім фанатам підземних переходів: чемодан,вокзал, Київ.Там їх поза 200,вам буде з чого вибрати.
Володимир87 Показати IP 22 Лютого 2020 20:07
В місці щільної житлової забудови переходи мають бути розміщені частіше.Там,де недавно поставили загорожу ситуація наступна: відстань від переходу "Чорновола-Соборності" до переходу "26 школа" 350 метрів.Якщо людині потрібно перейти посередині цієї відстані,вона має робити гак 350 метрів,це так,як гак у пару км для автомобіля.Щоб підкреслити всю абсурдність цієї петиції,пропоную заборонити автомобілям розвертатися та повертати наліво по всій довжині проспекту Соборності,хай розвертаються під мостом на Перемоги і коло Північного ринку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus