USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Штрафують мене, членів моєї сім’ї і народних депутатів», – луцький мер про роботу муніципалів

1 Грудня 2021 16:59
Штрафувати всіх, без винятку, у тому числі мера та членів його сім’ї, – таку вказівку дав Луцький міський голова Ігор Поліщук інспекторам муніципальної варти.

Про це він заявив під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 1 грудня.

У контексті обговорення проекту рішення, що стосувався облаштування платних майданчиків для паркування у Луцьку, староста Прилуцького старостинського округу Луцької міської територіальної громади Олександр Гурський розповів, що під час робочого візиту до департаменту ЖКГ інспектор муніципальної варти оштрафував його за порушення правил паркування.

«Ми дуже часто їздимо в управління ЖКГ в робочих питаннях. На території житлово-комунального підприємства фактично неможливо припаркуватися – мало місця. У вівторок мав прикрий випадок, коли одним колесом припаркувався на бордюрі і на наші транспортні засоби муніципали склали протокол. Ми ж не їдемо туди у власних цілях...» – обурювався член виконкому.

Натомість Луцький міський голова Ігор Поліщук його перебив зі словами: «Моя принципова позиція і вказівка для муніципальної варти – складати протоколи на всіх без винятку. У тому числі штрафують мене, членів моєї сім’ї, моїх друзів, і всі йдуть і платять ці штрафи. Є правила паркування. Якщо ми робитимемо комусь поблажку, закриватимемо очі на чиїсь порушення, система повністю розбалансується і перестане працювати. Порушив правила паркування – платиш штраф. У нас їх платять і народні депутати, голови комітетів Верховної Ради», – відповів очільник міста.

Він поцікавився у Олександра Гурського, які він має ідеї щодо покращення майданчика для паркування біля департаменту ЖКГ.

«Яким чином ви бажаєте, щоб ми вирішили це питання? Зробити турнікети для обраних, щоб приходили і відкривали їх ключем, як в 90-х? Віп-місця, фішки ставити?» – посміхнувся мер.

На це член виконкому Олександр Серватович зазначив, що єдиний вихід покращити якість парковки біля департаменту ЖКГ – прибрати будівельне сміття поруч із приміщенням: «Якщо прибрати будівельні матеріали у дворі, ті, хто приїжджають на робочі наради, матимуть змогу заїжджати у внутрішній двір і там паркуватися».

Насамкінець Ігор Поліщук дав доручення директору департаменту ЖКГ Миколі Осіюку розібратися із проблемою.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Роверист Показати IP 1 Грудня 2021 17:18
В Амстердамі чиновники на роверах їздять - вирішують робочі питання. Нашим чиновникам слабо ?
Дмитро до Роверист Показати IP 1 Грудня 2021 17:43
Наші теж на Range Roverах їздять. Біля офісу Муніципальної варти і біля Лялькового театру стоять автомобілі на тротуарах, напроти виїздів і ніхто їх не штрафує. Вибіркове штрафування.
Петро до Дмитро Показати IP 1 Грудня 2021 18:30
На варшавці - парковка по-новому, під знаком "зупинка заборонена" місць нема, лізуть на тротуари. Жодного муніципала на обрії не видно, мабуть мера штрафуют..
Анонім до Роверист Показати IP 1 Грудня 2021 17:46
Тобі мало що голобородько-ЗЕ в.іхав на пост ровером?
дідо Показати IP 1 Грудня 2021 17:29
Коли будуть штрафувати авто,які стоять біля Мунварти під вікнами на тротуарі?
А Показати IP 1 Грудня 2021 17:51
Може мер дати завдання Осіюку, щоб навів порядок у дворі, де проживає?
Правда Показати IP 1 Грудня 2021 18:39
Мере!"Муніципальна варта"поза ЗАКОНОМ.Які до біса штрафи???
Таке вже було ! Показати IP 1 Грудня 2021 18:54
Ага, якраз ! Нормальні поліцейські в Нововолинську уже синяка - прокурора попробували оштрафувати ! Чим закінчилося ?
Підпільник Кіндрат Показати IP 1 Грудня 2021 21:13
Яким законом України передбачена така кантора , як муціпальна ватра? З яких бюджетів вони отримують получку? Ми такі багаті, що можемо утримувати ще й цих дармоїдів?!
Лучанин Показати IP 4 Грудня 2021 14:33
А от біля ЦНАПу стоять фішки зранку!!!!! На 5 паркомісць - кількасот відвідувачів за день…. Приїхав за безкоштовною довідкою, а тут бац і штраф! Вже й не безкоштовно))))) Зробіть нормальну парковку біля такої адмінбудівлі теж!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus