USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Смертельна ДТП у Харкові: 16-річному водію Infiniti повідомили про підозру

27 Жовтня 2021 19:12
16-річному водію Infiniti, який спровокував смертельну ДТП у Харкові, оголосили підозру. Запобіжний захід мають обрати вже завтра.

Про це повідомляє пресслужба офісу Генпрокурора, пише УНІАН.

Так, правоохоронці затримали 16-річного водія в порядку ст. 208 КПК України. Наразі прокуратура вирішує питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює слідче управління Головного управління Нацполіції в Харківській області.

Читати ще: Хвалився подарованим посвідченням: сестра потерпілого в кривавій ДТП з мажором розповіла деталі трагедії

«За даними слідства, 26 жовтня 2021 року близько 20:40 в районі перехрестя проспекту Гагаріна та вулиці Одеської в Харкові відбулося зіткнення автомобілей «Шевроле Авео» та «Інфініті», який рухався на червоний сигнал світлофора та за кермом якого перебував підозрюваний. Внаслідок аварії водій «Шевроле Авео» загинув на місці. Троє пасажирів «Інфініті» – двоє чоловіків 19 років та 16-річна дівчина із важкими травмами були доставлені до лікарні», – йдеться у повідомленні.

16-річному хлопцю, якого в мережі назвали «мажором», повідомили про підозру у порушенні правил дорожнього руху, що спричинило смерть людини.

За даними поліції, на 16-річного водія Infinitі вже складались матеріали про адміністративні правопорушення, відповідальність за які передбачена ч. 2 ст. 126 КУпАП («Керування без посвідчення водія») та ч. 1 ст. 122 КУпАП («Перевищення швидкості»).

Відомо, що підліток неодноразово потрапляв у поле зору поліції. Так, у 2019 році у нього виник конфлікт з жінкою в супермаркеті. Він вистрілив у неї, після чого направив пістолет у бік її сина.

Перші хвилини після кривавої ДТП з підлітком у Харкові вже показали у мережі на відео. Згодом з’явилися нові подробиці аварії – Infiniti летіла понад 100 км/год.

Донька загиблого в ДТП з «мажором» звернулася до очевидців та просить усіх свідків не боятися розповідати правду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 27 Жовтня 2021 19:21
Та який він мажор,син м'ясника.Посадити,а як відкуплять,посадити тих хто відкупляв,в одну камеру з цим виродком.
Народна прокуратура до Анонім Показати IP 27 Жовтня 2021 19:48
Ну звичайно,який же він мажор. У нас кожному пиз..ку малолітньому Інфініті на день народження дарують
45 Показати IP 27 Жовтня 2021 21:06
Не має значення, мажор він малолітній,чи не мажор. Важливим є те, що таких ,як він водіїв,які не малолітні досить багато! Порушують ПДР на кожному перехресті і не лише. Летять ,як придурошні, не думаючи, ні про себе,ні про інших. Поки кожен водій не усвідомить, що чворить нічого не буде, гасатимуть і вбиватимуть людей. Невідворотність покарання плюс,однак і це не відомо,чи допоможе. Кожен має починати з себе.
До тупоголових Показати IP 27 Жовтня 2021 21:32
Ви вже своїми коментами мене стомили. Які ж ви тупі...невже ви не розумієте про що йдеться мова... ви тупі істоти, достойні свого життя!!!
Анонім Показати IP 27 Жовтня 2021 22:26
Може згадаєте , як всі верещали і готові були роздерти поліцейського, який пристрелив одного з такої ж компанії придурків ,які ганялись на шаленій швидкості по нічному Києву , а на неодноразові звернення і вимоги поліцейських бикували і реготали. Поліцію тоді опустили на скільки могли , а з тих довбодятлів зробили ледь не героїв. От і гасають безкарно вбиваючи тих, хто має нещастя опинитись на шляху.
Олег Показати IP 28 Жовтня 2021 12:16
невже хтось думає, що його посадять??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus