USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Проїзд у тролейбусах дорожчати не буде, - Ігор Поліщук

19 Червня 2017 17:40
У Луцьку майбутнє громадського транспорту саме за екологічно-чистими тролейбусами. Тому вже цієї осені в обласний центр мають намір закупити 30 нових тролейбусів.

Про це йшлося під час особистого прийму громадян виконувачем повноважень Луцького міського голови Ігоря Поліщука 19 червня в Центрі надання адміністративних послуг.

Кондуктор із Луцького підприємства електротранспорту Марія Масюк підготувала низку пропозицій для покращення роботи на ЛПЕ.

На це Ігор Поліщук відповів, що всі ініціативи будуть готові впроваджувати, але для цього варто зачекати, коли на підприємстві буде новий керівник.

«Я вважаю, що тролейбуси максимально повинні витіснити маршрутки. Втім, я був у вас на підприємстві й бачив, що директор не хоче, аби підприємство розвивалося, він займається більше політикою, ніж господарською роботою. Тому, думаю, через півтора тижні Ігор Грицюк буде звільнений. Надалі радитимемося з колективом, хто має очолити ЛПЕ й тоді візьмемося за розвиток електротранспорту в місті. Ми прийматимемо всі пропозиції задля розвитку екологічного транспорту в Луцьку. Я сподіваюся, що в жовтні ми вже впровадимо пільговий кредит на придбання 33 нових тролейбуси та добудову контактної мережі», - розповів виконувач повноважень Луцького міського голови.
Тим часом, пані Марія поцікавилася, чи планують підвищити вартість за проїзд у тролейбусах. На це Ігор Поліщук відповів, що це чутки й найближчим часом здорожувати проїзд не буде.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Уточнюю Показати IP 19 Червня 2017 20:29
Не подорожчає до виборів мера . а там......
Ололо до Уточнюю Показати IP 19 Червня 2017 23:09
А який резон зараз піднімати ціну, коли і так пасажирів поменшало на літо і інтервали великі? От коли прийдуть 30 нових, тоді полюбе піднімуть...
лучанин Показати IP 20 Червня 2017 15:46
Тільки Миронюк А. зможе навести лад і покращити роботу на ЛПЕ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus