USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Троє травмованих, загинуло подружжя: подробиці смертельної ДТП у Гаразджі. Оновлено

1 Листопада 2021 09:40
У селі Гаразджа Луцького району учора близько 15 години трапилась смертельна аварія.

29-річний лучанин, керуючи автомобілем BMW не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав на зустрічну смуху та зіткнувся Volkswagen, про це інформує пресслужба поліції Волині. Внаслідок цього 57-річний водій та 61-річна пасажирка Volkswagen загинули на місці події, 29-річний пасажир автівки з травмами госпіталізований у відділення нейрохірургії.
Травмувалися також керманич та пасажир BMW, їх ушпиталили.

Як повідомив у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини заступник директора з інформаційно-аналітичної роботи Луцької міської клінічної лікарні Андрій Смольянінов, у лікарню після аварії було доставлено двоє постраждалих, молоді чоловіки. Наразі один з них перебуває у палаті інтенсивної терапії у відділенні анестезіології. Він отримав внаслідок ДТП політравму, травму грудної клітки, переломи ніг та черепно-мозкову травму. Інший постраждалий з черепно-мозковою травмою та травмою нижніх кінцівок перебуває у відділенні нейрохірургії.

У поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб.
Усі обставини автопригоди з’ясовують слідчі Головного управління Національної поліції у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Шок Показати IP 1 Листопада 2021 09:54
Це ж , як треба летіти в населеному пункті щоб таке вчудити, ЯК?
Сергій Показати IP 1 Листопада 2021 10:05
БМВ -це діагноз.
Анонім до Сергій Показати IP 1 Листопада 2021 13:00
мабуть, сексуальна орієнтація водіїв bmw не дозволяє їм включати поворотники та дотримуватися режиму 50км/год
Лучанин Показати IP 1 Листопада 2021 10:08
Не можна нашим людям робити дороги. На БМВ треба вміти їздити. Їхала собі сім'я мирно і спокійно і тут якесь б..ло обриває життя двох людей. Це жах. І відчуваю, що відбудеться умовним. Таких треба, як в минулому, публічно прив'язувати до стовпа і закидати камінням. Так буде доти, доки буде відчуття безкарності.
Помічник поліції до Лучанин Показати IP 1 Листопада 2021 10:18
Я зареєстрував порушення ПДР несумлінним автомобілістом на відеореєстраторі і відніс цей фрагмент відео в відділок патрульної поліції. Цікаво, чи ще хтось таке робить ?
Анонім до Помічник поліції Показати IP 1 Листопада 2021 11:13
Але надіятися, що у відомстві належним чином відреагують на вашу заяву - марно. Платити треба!
Євробидло до Анонім Показати IP 1 Листопада 2021 11:31
Якщо зафіксували заможного власника авто з крутими номерами - то подзвонять і скажуть: ІванІванович тут на вас накапали - ось контакти того хто накапав".
Помічник поліції до Анонім Показати IP 1 Листопада 2021 12:04
Я не платив. Написав заяву на порушника і додав відео. Але маю побоювання, що не часто (або зовсім ніколи) наші громадяни роблять так само. Якби працював сервіс, щоб кожен, хто зафіксував порушення, міг відправити відео-факт в поліцію, було б непогано. В мому випадку я мусив прийти на Залізничну,15 і написати заяву. Довго і незручно.
Ира до Помічник поліції Показати IP 1 Листопада 2021 13:46
Вам большой респект! Вы небезразличны к судьбе пострадавших. Подавляющее большинство никогда бы этого не сделали. Все боятся, лень, не хотят тратить свое время, чтобы помочь, а только отписываться в комментариях. Я тоже постоянно сталкиваюсь с безразличием и непониманием, когда пытаюсь вызвать полицию, если виду вокруг просто преступление. Люди этого не понимают, к сожалению.
Богдан. до Помічник поліції Показати IP 2 Листопада 2021 09:54
Даремно старалися. Ваш відеозапис не доказ. Вивчайте адмінкодекс.
читач Показати IP 1 Листопада 2021 10:48
зрізав поворот. 80% так роблять. перевірено
лучанин Показати IP 1 Листопада 2021 11:26
таким асам ногами ходити а не на бмв кататись
Водій маршутки Показати IP 27 Січня 2022 11:42
Не розумію чому всі так погано налаштовані проти бмв? Не факт що тільки водії бехі різав поворот. Реально важка ділянкв дороги. І навіть неозбреяним оком видно що зіткнення сталось по середині дороги.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus