USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У 2020-му році у Луцьку планують капітальний ремонт трьох доріг

24 Лютого 2020 11:17
57 мільйонів 11 тисяч гривень планують виділити у 2020 році на ремонт трьох доріг Луцька згідно із рішенням Волинської обласної ради про бюджет Луцької міської територіальної громади. Кошти виділять по субвенції, ймовірно, на умовах співфінансування з містом.

Про це під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів сьогодні, 24 лютого, повідомила директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова.

Вона зазначила, що, згідно із рішенням облради «Про внесення змін до рішення міської ради про бюджет Луцької міської територіальної громади» у 2020 році 57 мільйонів 11 тисяч гривень на умовах співфінансування по субвенції планують виділити на ремонт доріг на вулиці Дубнівській, Карбишева та Ківерцівській.

«До міського бюджету будуть надходити гроші, департамент буде оголошувати тендер, і на умовах співфінансування будемо ремонтувати ці дороги. Лише на капітальний ремонт доріг на вулиці Дубнівській потрібно 34 мільйони гривень. Ремонтуаватимуть дорожнє покриття, переходи та тротуари», - зазначила Лілія Єлова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus