USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Волинянин на «Land Rover» влетів у трактор

20 Листопада 2017 12:36
Аварія сталася 19 листопада на вулиці Центральній у селі Тростянець Ківерцівського району. Так, позашляховик «Land Rover» врізався в трактор «МТЗ-80», повідомляє прес-служба волинської поліції.

За кермом позашляховика перебував 52-річний житель Луцького району. Керуючи автомобілем, водій допустив зіткнення із трактором, під керуванням 45-річного жителя Ківерцівського району, який рухався у попутному напрямку.

У результаті ДТП тракторист отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у відділення реанімації районної лікарні. Двоє пасажирів автомобіля, 43-річний лучанин та 22-річний житель Ківерців, також травмувалися. Лучанин, після огляду лікарів, від госпіталізації відмовився, іншого пасажира госпіталізували у відділення неврології.

За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus