USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку – аварія біля міськрайонного суду. Оновлено

20 Жовтня 2017 09:22
Дорожньо-транспортна пригода сталася зранку 20 жовтня на головній пішохідній вулиці Луцька.

Про це написав у Фейсбук Ілля Токаренко.

Згідно з інформацією лучанина, ДТП сталася на Лесі України, просто біля будівлі міськрайонного суду. Два водії, які учасниками аварії, зі слів Токаренка, зараз з’ясовують стосунки.

Як повідомив з місця події журналіст Інформаційного агентства Волинські Новини, аварія сталася за участю «Рено Мегана» та «Шкоди Октавіа».

Водій зеленого «Рено Меган» - працівник Луцького міськрайонного суду, тому, згідно із законом, він мав право заїхати на вулицю Лесі Українки. А от водій срібної «Шкоди Октавіа» не надав підтверджень, що мав право заїжджати на пішохідну вулицю.

На автомобілі «Рено» немає жодних пошкоджень, а на «Шкоді» – незначна подряпина. Проте, враховуючи, що водії не змогли вирішити конфлікт самі, довелось викликати патрульних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ййй Показати IP 20 Жовтня 2017 10:07
Авария на пешеходной улице!!! Браво! Дожились!!! Нет места пешеходам на ней, там должны быть машины.
Хлоп Показати IP 20 Жовтня 2017 10:13
з якої такої с?аки суддя має право по пішохідній вулиці їздити? пора палити їх корчі. обнагліли вкрай
Я до Хлоп Показати IP 20 Жовтня 2017 14:02
Як вже це надоїло.Одні білі а другі негри.
Водій Показати IP 23 Жовтня 2017 20:11
Стаття 24. Громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом. Не може бути привілеїв чи обмежень за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками.Питання для наших доблесних судів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus