USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку юнак потрапив під колеса авто біля «Техасу»

6 Грудня 2019 21:46
Молодий чоловік потрапив під колеса автівки. Інцидент трапився 6 грудня близько 21:30 у Старому місті, біля кафе-бару «Стара підкова» (колишній «Техас»).

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці пригоди.

За їхніми словами, чоловік вибіг на дорогу в той час, коли нею прямував водій «Тойоти», який не устиг зреагувати.

Внаслідок ДТП у машини пошкоджені лобове скло, капот і бампер.

На щастя, потерпілий відбувся переляком і забоєм.

Водій тим часом вирішує, чи пред’являти горе-пішоходу претензії, адже молодий чоловік – у стані алкогольного сп’яніння.

На місці аварії працюють карета швидкої допомоги і патрульна поліція.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Я Показати IP 6 Грудня 2019 22:38
Ввалити штраф. Щоб найближчі 3 роки не мав за що пити. Добре, що живий пішохід лишився. А так би водія ще посадили б.
Анонім Показати IP 6 Грудня 2019 22:57
Водій тим часом думає,чи пред,являти претензії.......ого-це щось нове..раніше трактування були такими,що водій завжди все повинен бачити і дуже багато водіїв позбулися права керування або ж були на обмеженні волі під час таких ситуацій..добре,що в цій дтп не роблять водія цапом-відбувайлом.і добре,що всі зосталися живими..пішоходи і водії,майте одне до одного повагу і тоді буде все добре...
max до Анонім Показати IP 6 Грудня 2019 23:46
Мабуть вадій - не проста людина))
123 до max Показати IP 7 Грудня 2019 09:45
ПДР: Пішоходам забороняється: a) Виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху; б) раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід; в) допускати самостійний, без нагляду дорослих, вихід дітей дошкільного віку на проїзну частину; г) переходити проїзну частину поза пішохідним переходом, якщо є розділювальна смуга або дорога має чотири і більше смуг для руху в обох напрямках, а також у місцях, де встановлено огородження; ґ) затримуватися і зупинятися на проїзній частині, якщо це не пов’язано із забезпеченням безпеки дорожнього руху; д) рухатися по автомагістралі чи дорозі для автомобілів, за винятком пішохідних доріжок, місць стоянки і відпочинку.
Дарья Показати IP 7 Грудня 2019 02:01
https://www.volynnews.com/news/extreme/u-lutsku-na-zebri-vodiy-zbyv-cholovika-i-zhinku-podrobytsi/ Зате коли була така ситуація біля «Техасу» і потерпілі були пьяні - висунули звинувачення водію, хоча самі вирішили перебігти дорогу у нетверезому вигляді. І чомусь водій має за це тепер нести покарання, навіть не кажучи за те , аби йому сплатили штраф.
віктор до Дарья Показати IP 8 Грудня 2019 06:53
А ДАВАЙТЕ ЗРОБИМО ФЛЕШМОБ РОЗДРУКУЕМО ВИТЯГ З ПДР ТА НА ПІШОХІДНИХ ПЕРЕХОДАХ РОЗДАМО ПІШОХОДАМ НА МОЮ ДУМКУ ЦЕ БУДЕ КОРИСНО

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus