USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку мікроавтобус на переході збив дитину. Доповнено

19 Жовтня 2017 09:07
Аварія, у якій постраждала дитина, трапилася у Луцьку зранку 19 жовтня.

Про це у Фейсбук написав Валерій Пельц.

Так, на вулиці Набережній мікроавтобус збив хлопчика на пішохідному переході. Зі слів свідка, дитина з забоями та у шоковому стані.

Як повідомили у коментарі Інформаційному агенству Волинські Новини у прес-службі луцьких патрульних, цією подією вже займається слідчий, були опитані свідки пригоди. Згідно з попередньою інформацією, дитина травм не отримала оскільки удар прийшовся в рюкзак.

Натомість у прес-службі волинської поліції розповіли, що хлопчик переходив дорогу на нерегульованому пішохідному переході, коли його збив мікроавтобус. Швидка, яка приїхала на виклик, оглянула дитину, її не госпіталізовували.

За фактом ДТП правоохоронці відкрили провадження за ч. 1, ст. 286 ККУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Андрій Показати IP 19 Жовтня 2017 11:45
ви ненонрмальні? на пішохідному переході збив дитину а не позаним...одне авто зупинилось а інше провтикало і поїхало на дитину. На будинку є відеокамера спостереження
Мама Показати IP 19 Жовтня 2017 12:21
Чим більше на цьому переході стається ДТП, тим менше справа набуває резонансу... Певно суспільство звикає((, а це наші ДІТИ! Треба вчитись літати(((
Пальма І МАВПИ Показати IP 19 Жовтня 2017 13:57
Ми країна рабів чи ди?ілів? Закони і правила КРАЇНИ-РУЇНИ коли НАРОД буде і виконувати і дотримувати.... через те ми АФРИКА-ДЖУНГЛІ!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus