USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку патрульні затримали п'яного водія без посвідчення

29 Листопада 2021 12:08
Вчора під час патрулювання патрульні помітили автомобіль Mercedes-Benz 240 D, який рухався вулицею Дружби з технічною несправністю, чим порушував ПДР.

Патрульні зупинили вказаний транспортний засіб, а під час перевірки документів з’ясували, що 34-річний чоловік не отримував посвідчення водія відповідної категорії та не мав чинного страхового полісу, йдеться на сторінці волинських патрульних у Фейсбуці.

Окрім цього поліцейські виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Останній пройшов огляд на визначення стану сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу за допомогою спеціального технічного засобу, який після проведення тесту показав в небо.
Отже, охоронці порядку склали на водія протокол за ч.1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та відсторонили від керування.

Також на нього склали адмінматеріали за ч.2 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом), ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має полісу обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів) та ст.125 (Інші порушення правил дорожнього руху) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Феміда Показати IP 29 Листопада 2021 12:57
Треба сформувати базу рекордсменів воділовської п'яні Луцька і вивісити на кожному стовпі. А за виведення з ладу заглючених перегаром і вихлопом державних драгерів здерти з аліків компенсацію ! Компенсацією може бути проданий в дохід держави автолах або авточерепок. А якшо не хватить виручених копійок - то дати мітлу в руки і хай півроку маслає вулицями від ГПЗ до КРЗ !
лучанка до Феміда Показати IP 29 Листопада 2021 14:29
п'яні за кермом це найбільші злочинці. страждає обидві сторони при ДТП. Навіть в побуті із-за ревнощів раптова поножовщина можна морально в деякій мірі зрозуміти,але тих алкашів за кермом ні.
лучанин Показати IP 29 Листопада 2021 15:15
смоли б гарячої виб напились

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus