USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку просять відновити зупинку на вимогу

7 Грудня 2021 11:57
Лучани просять відновити зупинку на вимогу на вулиці Героїв УПА, бо до найближчих зупинок необхідно йти 30-40 хвилин.

Про це йшлося у запиті депутата Володимира Пшибельського під час засідання сесії Луцької міської ради.

Зі слів обранця громади, до нього звернулися мешканці вулиць Можайського, Ціолковського, Авіаторів, Заньковецької. Вони просять повернути зупинку громадського транспорту на вимогу за адресою вулиця Героїв УПА, 22 для маршруток №26, №26а та №104. Зупинка там функціонувала до 2019 року. Володимир Пшибельський переконує, що найближчі зупинки розташовані надто далеко.

«Мешканці цих вулиць щодня користуються послугами перевізників, щоб дістатися на роботу, додому, в лікарню, заклади освіти тощо. Це викликає низку незручностей, оскільки до найближчих зупинок «ЗДО №18», «Школа №12» від місця проживання людей треба йти приблизно 30-40 хвилин», - наголосив депутат.

Він переконує, повернення зупинки для місцевих мешканців стало нагальною потребою. Тож він попросив розглянути та вирішити питання щодо повернення зупинки громадського транспорту на вимогу за адресою вулиця Героїв УПА, 22.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кум . Показати IP 7 Грудня 2021 18:38
Омана! Роднi далеко до зупинки . Ось i просять щоб вiдновили зупинку. К О Р У П Ц И Я.!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus