USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку відкоригували проїзд на перехрестях та змінили час роботи світлофорів. Де саме

26 Травня 2020 14:39
У відповідь на звернення водіїв та зареєстровані петиції в Луцьку ведеться робота з коригування проїзду на перехрестях та налаштування роботи світлофорних об’єктів.

Про це повідомив перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад у фейсбуці.

Зокрема, проведено зміну циклограм (часової програми роботи світлофора) на таких світлофорних об’єктах: перехрестя пр. Соборності-вул. Чорновола; перехрестя пр. Соборності – супермаркет ТАМ-ТАМ.

Також збільшено час проїзду з проспекту Соборності на заправку та стоянку супермаркету: перехрестя вул. Винниченка – вул. Потапова; збільшено час проїзду по вул. Винниченка: перехрестя пр. Відродження - вул. Рівненська; збільшено час проїзду по вул. Рівнененській: перехрестя вул. Рівненська - вул. Авторемонтна.

Крім того, змінено організацію дорожнього руху, замінено світлофорну колонку на вул. Авторемонтній та хзбільшено час проїзду на вул. Рівненській.

Як наголосив Григорій Недопад, для зменшення часу простою автомобілів перед світлофором на об’єктах запроваджено зміни часової програми в залежності від часу доби та інтенсивності руху по напрямках на перехресті. Такі зміни відбуваються на наступних світлофорних об’єктах:

перехрестя вул. Карпенка-Карого – вул. Задворецька;

перехрестя вул. Рівненська – вул. Задворецька;

перехрестя вул. Рівненська – вул. Авторемонтна.
Як звертають увагу водіїв, на перехрестях при виїзді з другорядного напрямку або при повороті праворуч одночасно дозволено перехід проїжджої частини пішоходам та згідно п.16.2 ПДР (Правил дорожнього руху ) «На регульованих і нерегульованих перехрестях водій, повертаючи праворуч або ліворуч, повинен дати дорогу пішоходам, які переходять проїзну частину, на яку він повертає, а також велосипедистам, які рухаються прямо в попутному напрямку».

Нагадаємо, наразі у Луцьку проводиться капітальний ремонт світлофорів, що реалізується за кошти співфінансування Луцької міської ради та Європейського Союзу в межах проєкту «Покращення безпеки транскордонної дорожньої інфраструктури Хелма та Луцька» через Програму транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020. Роботи з організації дорожнього руху та налаштування світлофорів при ремонті виконується згідно з розробленим проєктом. Проте при введені в роботу об’єктів виникає необхідність коригування у зв’язку зі зростанням інтенсивності руху автотранспорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 26 Травня 2020 14:59
Відрегулюйте будь ласка світлофор на рівненській -завод експо. Виїзд з території по часі такий же як і по центральній трасі. Невже тяжко влючити логіку. 2. Перехрестя Ковельська - Шевченка. Після коригування по Ковельській пропки аж до Львівської до кільця.
11 до Лучанин Показати IP 26 Травня 2020 15:20
вранці на Чернишевського в напрямку до центру корок аж до 13 школи.
Metaller555 Показати IP 26 Травня 2020 15:49
Вул. Ковельська, за мостом. Відрегулюйте поворот на ліво, на Набережну. Достатньо добавити 20-30 сек і корка не буде.
До влади і до поліці Показати IP 26 Травня 2020 16:46
(Щоб ви кожен день їздили через перехрестя Шевченка Чернишевського) таке вам побажання
Дубнівська -К. Карог Показати IP 27 Травня 2020 00:37
Тут і так складно було їздити зранку.... А наразі і в день кілометрові пробки з усіх сторін

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus