USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку встановлять світлофор на вулиці Окружній

29 Вересня 2021 12:46
Кілька сотень лучан просять встановити світлофор на вулиці Окружній, де часто стаються аварійні ситуації. Тож з міського бюджету виділили 50 тисяч гривень на облаштування світлофорного об’єкту.

Відповідну пропозицію під час чергового засідання сесії озвучив Луцький міський голвоа Ігор Поліщук.

Так, на облаштування світлофора на вулиці Окружній кошти виділили з резервного фонду під час внесення змін до бюджету міста. Зі слів міського голови, до ради неодноразово зверталися мешканці прилеглого мікрорайону, зібрано понад 200 підписів, адже там часто стаються аварійні ситуації, там багато дітей ідуть в школу.

На цій вулиці фахівці КП «Луцьксвітло» встановлять кнопочний світлофор, як на вході в Центральний парк.

«У нас світлофори є, не треба докуповувати новий, просто дообладнаємо кнопкою, підключимо і буде функціонувати», – резюмує міський голова.

Нагадаємо, на перехресті вулиць Окружна та Станіславського в Луцьку запланований поточний ремонт з облаштуванням тротуарів, пішохідних переходів і зупинок громадського транспорту. Очікувана вартість робіт становить 2,369 мільйона гривень. Капітальний ремонт перехрестя вулиць Окружна та Станіславського в Луцьку хочуть завершити до 31 грудня 2022 року. Гарантія на роботи становитиме три роки.

За ці кошти здійснять наступні роботи: демонтаж бортових каменів, асфальтобетонного покриття, розробка ґрунту, улаштування дорожніх корит, обрубування країв основи, улаштування основи під тротуари та покриття з бруківки, улаштування основи на проїзній частині, розливання в’яжучих матеріалів, улаштування покриття з гарячих асфальтобетонних сумішей, встановлення бортових каменів і поребриків, встановлення дорожніх знаків, нанесення дорожньої розмітки, влаштування обмежувачів руху, встановлення металевого бар’єрного огородження та влаштування двох автопавільйонів.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus