USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Польщі автобус з українцями в’їхав у вантажівку

14 Жовтня 2021 14:15
На південному заході Польщі потрапив у ДТП мікроавтобус, у якому перебувало восьмеро українців.

Як повідомила речниця міськвідділу поліції в місті Ополє Агнєшка Нерихла, четверо українців потрапили до лікарень, але загрози їхньому життю немає, пише Укрінформ.

За її словами, ДТП сталася сьогодні о 7:15 (за київським часом) на автомагістралі А4 у населеному пункті Магнушовіце Опольського воєводства. Мікроавтобус із вісьмома українцями в’їхав у вантажівку з причепом, яка рухалася попереду.
«Після ДТП чотирьох пасажирів мікроавтобуса відвезли до лікарень для проведення розширеної діагностики. За інформацією поліцейських, які працювали на місці аварії, небезпеки для їхнього життя немає», – сказала Нерихла.
Вона зауважила, що зарано говорити про причини аварії. Поліція з’ясовує усі обставини ДТП.

Через аварію одна смуга руху на автомагістралі A4 упродовж кількох годин була перекрита.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus