USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У ПП «Дорогуськ» – ремонтні роботи. Зі сторони «Ягодина» можливі черги

20 Жовтня 2020 16:39
У пункті пропуску «Дорогуськ» через ремонт протягом місяця не буде функціонувати одна з автомобільних ваг на в’їзд на територію Республіки Польща. Тож водіїв, які перетинатимуть кордон у пункті пропуску «Ягодин», просять це врахувати.

Про це інформують на сторінці «Волинська митниця Держмитслужби» у фейсбуці.

Водії попереджають, що через це можуть виникнути труднощі в безперебійному пропуску транспортних засобів комерційного призначення на виїзд з митної території України.

Згідно з інформацією на сайті Люблінської митної та податкової служби в Білій Подлясці, роботи стартують на початку жовтня 2020 року.

До 20 листопада в пункті пропуску «Дорогуськ» проводитимуться ремонтні роботи бетонного покриття смуг руху для легкових та вантажних транспортних засобів на в’їзному напрямку до Польщі, тимчасово виведуть з експлуатації ваги на смузі «TIR», повідомляють на сайті Держприкордонслужби України.

Зазначають, що у зв’язку з вищезазначеними роботами, буде виникати необхідність виведення з експлуатації автомобільної ваги динамічного зважування на смузі руху «TIR», що може спричинити уповільнення пропуску вантажних транспортних засобів.

Водіїв просять врахувати цю інформацію та, з метою уникнення накопичення транспортних засобів перед пунктом пропуску «Ягодин», обирати маршрут руху до Польщі через пункти пропуску: «Рава-Руська-Гребенне», «Краківець-Корчова», «Шегині-Медика» та «Грушів-Будомєж».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Роман Показати IP 6 Жовтня 2020 08:53
Там і без ремонтних робіт вони нічого не роблять!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus