USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Уперше в Україні: у Луцьку в тролейбусі встановили систему знезараження повітря

24 Лютого 2021 19:42
У луцькому тролейбусі вперше в Україні встановили бактерицидні опромінювачі двох типів.

Про це повідомляють на сайті компанії «БОГДАН».

В умовах пандемії COVID-19 працівники луцького автозаводу «Богдан» винайшли спосіб для запобігання швидкому розповсюдженню вірусу в межах транспортного засобу. 26 жовтня 2020 року було отримано патент № 144745 на корисну модель «Спосіб очищення та знезараження поверхонь і повітря салонів транспортних засобів».

Суть цього способу полягає у встановленні в транспортних засобах бактерицидних опромінювачів двох типів. Першим тролейбусом, у якому встановили такі пристрої для очищення та знезараження поверхонь і повітря салонів став «Богдан Т70117» для Луцька. Зокрема, в салоні тролейбуса встановили 2 бактерицидні опромінювачі та 2 бактерицидні опромінювачі-рециркулятори.

Опромінювач-рециркулятор бактерицидний – це пристрій закритого типу, який може використовуватися постійно під час руху тролейбуса, незалежно від присутності чи відсутності пасажирів в салоні. Він є абсолютно безпечним і не потребує провітрювання приміщення салону транспортного засобу.

Опромінювач бактерицидний – це пристрій відкритого типу, який призначений для кварцування салону прямими ультрафіолетовими променями. Використання цього виду знезараження можливе лише за відсутності людей в салоні, наприклад, на кінцевих зупинках. Застосування безозонових ламп не вимагає додаткових витрат часу на провітрювання салону після кварцування.
Нагадаємо, Луцьк отримав ще чотири новенькі тролейбуси.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
буба Показати IP 24 Лютого 2021 19:46
Сон рябої кобили
Мешканка Показати IP 24 Лютого 2021 20:08
Молодці. Знайшли чим хвалитись . Добре що є ковід є куди гроші діти і відміти...
Лучанин Показати IP 24 Лютого 2021 20:18
Треба ще якусь мойку, щоб коли заходиш то відмивали. А то як бомжі їздять
Петиція Показати IP 24 Лютого 2021 21:45
Є нагальна потреба встановити нейтралізатор похмільного синдрому !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus