USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Уроки етики на дорогах: як в Україні змінилася програма підготовки водіїв

9 Грудня 2021 16:39
Менше теорії, проте не більше практики – у Кабміні затвердили нову програму підготовки водіїв. Тепер майбутні автомобілісти не будуть вчити купу непотрібної інформації, проте будуть нові знання з етики.

Про це йдеться у новому сюжеті проекту «ДжеДАЇ» на телеканалі 2+2.

Майбутнім водіям не доведеться вивчати будову рульової рейки автобуса, але замість цього у програму додали уроки дорожньої етики. Таким чином в Україні починають боротися з неадекватними кермувальниками, які влаштовують ДТП та псують настрій іншим автомобілістам.

Хороша машина не завжди є гарантією того, що за її кермом сидить людина з хорошим розумом. Нерідко українці їздять на червоний та збивають людей. Культура водіїв в Україні «нижче плінтуса». Саме тому до програми з навчання майбутніх автомобілістів додали уроки етики.
Викладач автошколи розповів, що додатково у програму також додали технічну будову машину. З курсу забрали частину теорії, проте зараз водії дізнаються набагато більше нового.

Раніше повідомляли, що в Раді запропонували посилити покарання для водіїв-гонщиків. Якщо закон приймуть, то любителі перевищувати швидкість не відбудуться штрафами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus