USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Від Шацька до Любохин збудували нову дорогу. Фото

29 Жовтня 2021 21:17
Відтепер від села Любохини колишнього Старовижівського району до озера Світязь можна доїхати швидше та комфортніше. Адже дорожники завершили довгоочікуване будівництво нового автомобільного шляху протяжністю 22,5 кілометри від Шацька до Любохин.

Про це інформує пресслужба Волинської ОДА.

Нагадаємо, що розпочали оновлювати дорогу Т-03-06 /Т-03-02/ – Шацьк – Вілиця – Прип'ять – Любохини – /Т-03-08 у березні цього року.

Відтак, замість зношеної бруківки та білощебеневого покриття по всьому автошляху влаштовано новий дорожній одяг, а саме основу зі щебенево-піщаної суміші та два шари асфальту.

Окрім асфальтованої проїзної частини, на цій дорозі з’явилися нові дорожні знаки та розмітка, бар’єрне огородження, сигнальні стовпики, упорядковані узбіччя та влаштовані посадкові майданчики.

Варто наголосити, що на Волині автошляхи до Шацьких озер масштабно відновлюють вперше за пів століття та відповідають усім стандартам якості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus