USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вночі у Луцьку затримали нетверезого водія з підробленими документам

25 Травня 2020 16:36
У ніч на 25 травня на вулиці Львівській у Луцьку працівники патрульної поліції зупинили 19-річного водія Toyota, який кермував автівкою в нетверезому стані та мав при собі підроблені документи на авто.

Про це інформує патрульна поліція Волині.

Близько 1-ї години ночі патрульні отримали повідомлення від небайдужого громадянина про те, що на вулиці Володимирській рухається автомобіль Toyota Avensis, водій якого, ймовірно, знаходиться в стані сп’яніння.

Патрульні, обстежуючи прилеглі вулиці, виявили на вулиці Львівській автомобіль, який підпадав під орієнтування. Під час спілкування з 19-річним водієм інспектори помітили ознаки алкогольного сп’яніння, а саме: запах алкоголю, виражене тремтіння рук, неадекватну поведінку. Хлопець виявив бажання пройти огляд на стан сп’яніння у найближчому медичному закладі. За висновком лікаря водій перебував у стані сп’яніння.

Також при перевірці документів патрульні встановили, що водій не має права керування цим транспортним засобом, а під час перевірки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу виявили ознаки його підробки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus