USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин спричинив ДТП на Рівненщині. Фото

23 Березня 2017 17:22
На автодорозі Київ – Ковель 22 березня 56-річний мешканець Ковеля збив 51-річну жінку, яка раптово з’явилася на проїжджій частині.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що неподалік зупинки громадського транспорту села Кисоричі Рівненської області водій автомобіля «Citroen Berlingo», рухаючись в напрямку Києва, наїхав на одного із трьох пішоходів, які раптово вийшли на дорогу та перетинали проїзну частину в невстановленому місці за 20 метрів від пішохідного переходу, інформує прес-служба ГУ НП у Рівненській області.

Двоє з жінок, які саме вийшли з маршрутки, встигли перебігти, а 51-річна жителька села Карпилівка потрапила під колеса авто, яке в результаті застосування екстреного гальмування занесло на узбіччя.

Внаслідок ДТП потерпілу із забоєм грудної клітки та ушкодженням лівої ноги госпіталізували у Рокитнівську центральну районну лікарню.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Автомобіль із механічними пошкодженнями доставлений на територію Рокитнівського відділу поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
44 Показати IP 23 Березня 2017 17:40
так чого ж "волинянин спричинив ДТП", якщо винна тут місцева жінка-пішоход?
45 Показати IP 24 Березня 2017 08:56
Я б з таких тьоток здирав збитки за машину і велику моральну шкоду.Пад-ка спішуча...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus