USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинянин спричинив смертельну ДТП на Житомирщині: поліція шукає свідків

17 Квітня 2021 18:59
Поліція шукає свідків ДТП з вантажівками, яка сталась у лютому на Житомирщині.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 15 лютого 2021 року близько 9:25 на 146 км автодороги Київ-Чоп, поблизу с. Кам’янки Житомирського району. Унаслідок зіткнення вантажівок травми отримав один з водіїв, який згодом помер у лікарні. Поліцейські просять свідків та очевидців події надати наявну у них інформацію.

Попередньо, водій вантажівки Mercedes, 44-річний волинянин, рухаючись у напрямку Києва, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з автомобілем Volvo, що рухався у зустрічному напрямку.

У результаті ДТП травми отримав водій вантажівки Volvo, 55-річний житель Миколаївщини. Його ушпиталили до реанімаційного відділення Житомирської обласної лікарні. На жаль, 25 лютого чоловік помер.

Нині триває встановлення всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

«Якщо ви були свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз та маєте записи з відеореєстратора, володієте іншою інформацією, що може бути важливою для слідства, просимо звернутися безпосередньо до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Житомирській області за адресою: м. Житомир, вул. Старий Бульвар, 5/37 або зателефонувати за номером (0412) 407-431 чи на спецлінію «102», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Не свідок Показати IP 18 Квітня 2021 00:00
Їхав по цій трасі 14.02.2021. На вказаному відрізку автомобільної дороги був суцільний лід. Їхав на другій передачі 30 км./год.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus