USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Викинуло на зустрічну»: відома причина автотрощі у Луцьку

25 Березня 2020 21:32
Водій Skoda Octavia не дотримався безпечної дистанції та не врахував дорожню обстановку, внаслідок чого відбулося зіткнення чотирьох транспортних засобів у Луцьку, на вулиці Ковельській, 115.

Про це сьогодні, 25 березня, Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила речниця патрульної поліції Луцька Ольга Бузулук.

З її слів, у момент прибуття патрульних за вказаною адресою було виявлено ДТП без травмованих за участю 4-х транспортних засобів.
"Водій автомобіля Skoda Octavia, рухаючись в крайній лівій смузі, порушив вимоги пунктів 12.1,13.1 ПДР України, та скоїв зіткнення із транспортним засобом Citroen, який зупинився для того, щоб здійснити поворот із включеними покажчиками повороту. Після цього водій автомобіля Skoda допустив зіткнення із транспортним засобом Toyota, керманич якого рухався у крайній правій смузі. Тоді автомобіль Citroen під дією сильного удару викинуло на зустрічну смугу, де останній здійснив зіткнення із BMW 525. Внаслідок ДТП усі транспортні засоби отримали механічні пошкодження, водіям завдано матеріальної шкоди. Будо відібрано пояснення, складено схему ДТП. Водіїв освідували на місці за допомогою драгера, та направили на освідування у медичний заклад ВОНД", – повідомляють у поліції.

На водія автомобіля Skoda Octavia склали протокол. Внаслідок ДТП постраждалих немає.

Нагадаємо, масштабна дорожньо-транспортна пригода за участю чотирьох авто сталася 25 березня близько 16 години на вулиці Ковельській в Луцьку.
Довідково:

Згідно із п. 13.1 ПДР України, водій залежно від швидкості руху, дорожньої обстановки, особливостей вантажу, що перевозиться, і стану транспортного засобу повинен дотримувати безпечної дистанції та безпечного інтервалу. П. 12.1. Під час вибору в установлених межах безпечної швидкості руху водій повинен ураховувати дорожню обстановку, а також особливості вантажу, що перевозиться, і стан транспортного засобу, щоб мати змогу постійно контролювати його рух та безпечно керувати ним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Хз Показати IP 25 Березня 2020 23:42
Не поняв то можливо водій тойоти не дотримався дистанції????
@ Показати IP 26 Березня 2020 07:28
Але ж не усі з тих хто купив авто купили вміння водити і знати правила. На жаль.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus