USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Як безпечно купувати запчастини в мережі і що пропонує Avtopro.ua*

29 Вересня 2021 17:37
Сьогодні при здійсненні покупки на мережевих торгових майданчиках, продавці можуть запропонувати своїм клієнтам варіант з відправкою часткової або навіть повної передплати. Сам продавець буде гарантувати швидку відправку товару. На перший погляд, це гарна пропозиція, особливо якщо ви водій, який гостро потребує запчастини для ремонту свого авто. А чи може такий продавець насправді бути шахраєм? Маркетплейс автомобільних товарів Avtopro.ua розповість про одну з функцій мережевого майданчика, що допомагає захистити інтереси і продавців, і покупців.

Що пропонується пересічним відвідувачам

– Зручність та простота інструментів пошуку товарів;

– Точне вказівку вживаності деталі;

– Можливість покупки як нових деталей, так й б.в.;

– Доставка товару у будь-який регіон країни.

Тепер покупцеві не доведеться стояти в черзі, спілкуватися з менеджерами і продавцями. Фактично, асортимент сотень магазинів був зібраний в єдиному цифровому просторі – досить вибрати необхідні запчастини і підтвердити замовлення. Проблеми, пов’язані з шахрайством при покупці з передоплатою, пішли в минуле. Функція «Безпечна угода» гарантує повернення коштів, якщо товар не був відправлений або не сподобався вам.
Можливості для продавців

Користуватися всіма можливостями Avtopro.ua можуть і водії, яким потрібно позбутися непотрібних запчастин. Особливо вигідно підключення «Безпечної угоди»:

– Спеціальний знак для ваших товарів;

– Кращі позиції товарів в пошуковій видачі;

– Покриття транспортних витрат.

Останнє зацікавить великих продавців. Якщо покупець не прийде на пошту та не забере своє замовлення, сума його зберігання та перевідправки буде покрита з передоплати. Завдяки «Безпечній угоді» ви зможете знайти нових клієнтів і постійних покупців. Вони відчувають себе захищеними, а тому охочіше замовлять запчастини саме у вас.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus