USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Зіткнулися «Опель» та тролейбус: у Луцьку сталася ДТП на Відродження. Відео

4 Листопада 2021 09:49
Дорожньо-транспортна пригода за участю легковика та тролейбуса сталася ввечері 3 листопада на проспекті Відродження в Луцьку.

Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини у пресслужбі патрульних, близько 20.30 поблизу міської лікарні зіткнулися легковик «Опель» та тролейбус. Зіткнення транспортних засобів відбулося через те, що водій авто не надав перевагу в русі тролейбусу.

На винуватця патрульні склали адміністративний матеріал за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

В аварії ніхто не постраждав, транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень.

Детальніше про ДТП дивіться у сюжеті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Сергій Показати IP 4 Листопада 2021 11:04
Керманич не виконував розворот, а за всіма правилами дорожнього руху, зі вказівником повороту починав рухатись у своїй смузі. Тролейбус на великій швидкості зніс автомобіль. На місці ДТП є камера відеонагляду, сподіваюсь розслідувати це будуть справедливо, як і належить в правовій державі. Той факт, що водій тролейбуса це чоловік похилого віку з жалісливими очима не робить його правим, він "на секундочку" людей перевозить!
Ага до Сергій Показати IP 4 Листопада 2021 13:02
Що ти мелещ? Відео хоч дивився?. "Старий " Керманич тролейбуса розповів як все сталось, а водій опеля теж розповів свою версію.
Авжеж до Сергій Показати IP 4 Листопада 2021 14:41
Відійдем від фактів, звернемося до ПДР та до написаного Вами - за всіма правилами водій мав спочатку переконатися в тому що він безпечно може почати рух. Тобто і тут попадалово.
5.45 Показати IP 4 Листопада 2021 23:01
Минус одна бляшанка. Хороший день

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus