USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Громадські формування патрулюватимуть під час виборів на Волині

21 Жовтня 2015 15:45
720 представників громадських формувань залучать до охорони правопорядку під час виборчого процесу на Волині.

Про це під час круглого столу сьогодні, 21 жовтня, повідомив начальник УМВС у Волинській області Петро Шпига.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, окрім громадських організацій, у день виборів «берегтимуть спокій» 1288 правоохоронців, 386 працівників управління ДСНС, 50 працівників державних охоронних структур, а також 44 прикордонники. Окрім цього, головний міліціонер області обіцяє й посилену охорону бурштинових копалень від нелегальних старателів. Так, оберігати незаконний видобуток «сонячного каменю» буде близько 500 осіб.

Варто зазначити, що серед громадських формувань, які залучають задля охорони правопорядку під час виборів, Петро Шпига виокремив «Варту порядку», «Самооборону Волині» та «Автомайдан України».

Натомість, його заступник Анатолій Шумик зауважив, що представники громадських формувань в жодному разі не чергуватимуть самостійно, а тільки разом з працівниками міліції.

«Усе відбуватиметься за згодою і під контролем представників правоохоронних органів. Тож, усі рішення прийматиме винятково працівник міліції», - зазначив він.

Також Анатолій Шумик наголосив, що для реагування на повідомлення про виборчі порушення залучать 20 слідчо-оперативних груп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus