USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Блокчейн може вирости в $ 10-трильйонну галузь у найближчі роки

8 Січня 2018 00:20
Аналітик банку RBC Capital Markets Мітч Стівс впевнений, що в найближчі 10-15 років екосистема, яка використовує блокчейн, перетвориться в галузь на 10 трильйонів доларів, що в 10 разів більше актуальних цифр.

Про це інформує видання Сryptellect.

У своїй доповіді Стівс пояснює, що компанії, які створюються прямо зараз і перетворюють класичні технології за допомогою блокчейна, формують якийсь Web 3.0 або єдиний децентралізований комп'ютер. Він вважає, що такий рівень розподілення змусить існуючих великих гравців (наприклад, Dropbox) пристосовуватися до актуальних умов або йти.

«Ми стаємо свідками виникнення багатотрильйонного ринку навколо децентралізованих обчислень і програмного забезпечення з відкритим кодом», - зазначив він.

Крім того, аналітик вивчив ринок Майнінг, який, на думку фахівця, продовжить своє зростання. Так, ринок обладнання для видобутку криптовалюти він оцінив в 4,2 млрд доларів, і ще 350-450 мільйонів доларів припадає на ринок криптовалют, які видобуваються за допомогою ASIC-обладнання. На графічні адаптери доводиться 1,9 млрд доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus