USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Державні менеджери» ПриватБанку готують угоду для розкрадання коштів, – журналіст

16 Квітня 2019 19:09
Журналіст Олександр Дубінський повідомив про підготовку правлінням ПриватБанку схеми розкрадання коштів.

Так, з його слів, фінансовий директор Галина Пахачук та голова правління Петр Крумханзл (на фото праворуч і ліворуч) збираються швидко продати портфель карткових боргів банку на 9,3 млрд гривень.

«Балансова вартість цих боргів 1,3 млрд гривень. Але продадуть його набагато дешевше - на рівні останніх угод Фонду гарантування вкладів. Тобто, десь за 4 відсотки від балансу. Викуплять портфель ЗКК - «Зовнішні колекторські компанії», які, за моїми даними, пов'язані з міністром юстиції Павлом Петренком. І тут важливий масштаб розкрадання», - зазначає журналіст.

З цих 9,335 млрд гривень карткових боргів, пише Дубінський, тільки за допомогою телефонних обдзвонів можна повернути до 10%, а при системному підході - і всі 30%.

Тобто, купивши цей лот за 10 млн доларів - покупець легко «вийме» з нього 100 млн доларів.

«Це крадіжка під кінець кар'єри «державних менеджерів» в банку. Угода, до речі, строго секретна. Про неї на знають навіть співробітники роздрібного підрозділу. Щоб не заважали красти», - підсумував Дубінський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus