USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Економічні підрозділи СБУ тиснуть на «білий» бізнес», – Гройсман у Луцьку

20 Жовтня 2017 17:28
Представники легального, «білого» бізнесу нарікають на дії прокуратури та економічних підрозділів Служби безпеки України. Це, зі слів очільника уряду, суттєво стримує розвиток бізнесу в Україні, тому такі явища ліквідовуватимуть.

Про це йшлося під час візиту Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана у Луцьк 20 жовтня.

Під час зустрічі з провідними бізнесменами області очільник уряду зазначив, що потрібно навести лад у регуляції бізнесу, а також прозоро продавати державні підприємства, які не є стратегічними, бізнесу. З його слів, також потрібно припинити тиск силовиків на бізнес, щоб не було безпідставних перевірок.

Економічні підрозділи СБУ - це ті, хто тиснуть на «білий» бізнес в Україні, вважає Гройсман. Мовляв, бізнес нарікає на СБУ та прокуратуру постійно. Тому буде низка заходів щодо недопущення силових обшуків - вони, зі слів очільника уряду, мають увійти в історію.

«Наразі розробляють законопроект, що ліквідує функцію економічних правопорушень у СБУ, прокуратурі і Нацполіції», - каже Гройсман.

Також Прем’єр-міністр України зазначив, що сьогодні економічний ріст в країні можна зробити сталим.

«Наразі створили офіс супроводження інвестицій, що займається великими проектами. Обіцяють відкрити його філії у різних куточках країни для того, щоб надавати підтримку бізнесу», - каже він.

«Якщо припинити тиск на бізнес, економіка значно швидше працюватиме. Електронний реєстр ПДВ зараз не дає нікому можливості красти», - зазначає Володимир Гройсман та резюмує свій спіч тезою про те, що основне завдання на сьогодні – створити нормальний ринок і продуктивний діалог з бізнесом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Осбб Показати IP 20 Жовтня 2017 21:43
Якого х.я вор бондарук там побить!
Осбб Показати IP 21 Жовтня 2017 01:06
Жаліється що на його тиснуть !!!
Осбб Показати IP 21 Жовтня 2017 08:51
Скоро дожмемо!!!
777 до Осбб Показати IP 22 Жовтня 2017 12:26
Вже дочекалися. Цікаво, а галезі електроенергії, газу, нафти, надра (суглинок, пісок, вугілля, торф), металургія, залізниця та інші транспортні сполучення, зв'язок, це - стратегія держави чи ні? Навіщо їх вже приватизували...
123 до 777 Показати IP 22 Жовтня 2017 12:43
Потрібно все повернути в державу та посилити контроль, тоді настане економічний розвиток, стабільність та захист, скасувати нарешті ПДВ щоб не крали державні гроші олігархи законно. Тоді можливо і заживемо та перестанемо на пана батрачити за копійки...
мешканець общагі на Показати IP 21 Жовтня 2017 09:11
коли вже бондарук появиться в офісі ПРОМБУДУ , чекаемо!!! Треба , щось віддати!!!!
До №№ 777 і 123 Показати IP 23 Жовтня 2017 15:29
Панове! Соціальна теорія Карла Маркса вже давно спростована економічними успіхами від США до Сінгапура і від Китаю до Естонії. Неокомунізм вам не створити.
777 та123 до До №№ 777 і 123 Показати IP 26 Жовтня 2017 23:00
Ти ще леніна і сталіна згадай, щодо економічного успіху від США до Сінгапура і від Китаю до Естонії, там бариги платять в державу по закону нормальні суми, там немає в податковому кредиті фірм прокладок і фіктарів, а в податковому зобовязанні купи єдинщиків, там за несплату податків тюрма з конфіскацією, а в нас три роки судів і в кінці фірма банкрут... то про якого карла маркса ви пишете... Держава бариг з часів консомолу або їх нащадків. P.S. В нас дуже багата країна тому, що крадуть на всіх рівнях влади і ще вистачає на мінімум для народу. Це напевно демократія в олігархаті але точно не в державі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus