USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Ілон Маск погодився піти з посади голови правління Tesla

1 Жовтня 2018 09:28
Відомий американський мільярдер, засновник компанії Tesla Ілон Маск погодився піти з посади голови ради директорів цієї компанії через судовий позов, який подала проти нього Комісія з цінних паперів та фондового ринку.

Про це повідомив у суботу центральний американський телеканал CNN.

"Ілон Маск погодився в суботу піти з посади голови компанії Tesla й виплатити штраф у розмірі $20 млн для врегулювання позову, внесеного цього тижня Комісією з цінних паперів та фондовому ринку", - зазначається в повідомленні.

Відповідно до угоди, яка вимагає схвалення судом, Маску буде дозволено залишитися на посаді виконавчого директора Tesla. Натомість він повинен скласти повноваження голови ради директорів протягом 45-ти днів. При цьому, він не зможе бути переобраним на три роки на цю посаду. Крім того, Маск залишає за собою право не визнавати провину.

Як повідомлялося, 7 серпня Ілон Маск написав у своєму твітері, що готовий викупити компанію Tesla за ціною $420 за акцію, заявивши при цьому, що це призведе до підйому її ціни. Згодом він відмовився від цієї ідеї.

Комісія з цінних паперів та фондового ринку в цьому зв'язку заявила, що Маск не забезпечив фінансування, звинуватила його в шахрайстві та звернулась до окружного суду Манхетена.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus