USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Конкуренція за покійників: волинянка заперечує причетність до «ритуального рекету»

19 Листопада 2020 15:58
Власниця ритуального агентства у Ківерцях Ніна Павлишина заперечує свою причетність до тиску на конкурентів у сфері відповідних послуг.

Про власну позицію у конфлікті вона розповіла у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини.

Нагадаємо, з неприємним «сюрпризом» 18 листопада зіткнувся водій ритуального автобуса Toyota, у якому невідомі особи заблокувала будівельною піною вікна та двері. Власник транспортного засобу, ківерчанин Віктор Матвійчук, підозрює у скоєному свою конкурентку по сфері надання послуг. Інцидент трапився у місті Ківерці.
Зі слів Миколи Матвійчука, який, власне, і звернувся до редакції із проханням допомогти висвітлити обставини надзвичайної події, постраждалий Віктор Матвійчук підозрює у причетності до вандалізму конкурентку своєї ритуальної агенції Ніну Павлишину.

Власниця ритуального агества у Ківерцях Ніна Палишина категорично спростовує свою причетність до події, яка учора, 18 листопада, мала місце на одному з обійсть у Ківерцях.

«Подібними речами, про які згадується у вашій статті чи новинах – ніколи не займалась і не займатимусь, оскільки це суперечить моїм життєвим принципам, переконанням і просто життєвій позиції. Працюю чесно й офіційно, згідно із чинним законодавством. Плачу податки, маючи офіційно працевлаштованих співробітників. Прикро, боляче отримувати голослівні звинувачення, і це вже не вперше», – коротко відповіла пані Ніна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Дзвоніть на 102 Показати IP 19 Листопада 2020 16:22
Так, вона вам взяла та у всьому зізналась. Вона ще та злидня.
Справедливість до Дзвоніть на 102 Показати IP 19 Листопада 2020 17:19
Та да, але для процедури та балансу вони ж мусили запитати )
Куні Показати IP 19 Листопада 2020 17:15
А екс-мусорка як прізвище?
Уважний до Куні Показати IP 19 Листопада 2020 17:20
Ви про кого?
Патріот до Куні Показати IP 19 Листопада 2020 17:37
Він екс мусорок, він поліцейський в декретній відпустці. Допомагає "вирішувати питання".
Патріот Показати IP 19 Листопада 2020 17:41
Вона дуже "хороша" людина. Дякуючи вам, дізнався що вона багатьом "допомогла". Деякі історії настільки приголомшливі, що віриш лише тому що людина у такому віці навряд чи буде вигадувати. Вона працюючи бухгалтером, дуже "допомагала", правда виконавчій службі (конфісковувати майно, за недоплати). А взагалі, Бог довготерпеливий, та не вічно. Дякую за висвітлення обох сторін конфлікту.
В Показати IP 21 Листопада 2020 13:35
Нема слів… Мені теж довелося зіткнутися з витівками цієї пані. Я замовляла послуги даної ритуальної служби для поховання свого батька. Перше здивування у мене було при розрахунку, адже сума вийшла на третину вищою, як мене з свого досвіду зорієнтувала моя сусідка (яка на той час працювала у Ніни Павлішиної). Через 6 днів помирає моя свекруха, і мені випадково довелося купувати предмети для поховання в магазині конкурентів, де товар ідентичної якості виявився втричі дешевший. Тоді я звернулася до пані Ніни з проханням надати мені чек (оскільки він не був наданий), спочатку вона скинула фото клаптика паперу на якому було розписано вартість товарів та послуг моїй доньці у viber, але швидко видалила (до речі, донька встигла його зберегти). На моє запитання: «Чому така різниця у ціні?», вона відповіла: - «Я приватник, яку ціну хочу , таку і ставлю, кому хочу – безкоштовно віддаю, кому хочу – в 10 разів дорожче продаю» …. Потім, ця пані пояснила, що чек відправила поштою, і за якість надання послуг зв’язку вона відповідальності не несе. Обуренню нема меж…. Адже я звикла довіряти людям, подумати не могла, що у важкі хвилини зіткнуся з таким відвертим цинізмом…
Валя Показати IP 22 Листопада 2020 19:10
А що ж буде казати, треба ж викручуватись із ситуації. Не хороші люди ці Павлішини!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus