USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Луцьк «чиститимуть» від банерів секонд-хенду і ковбаси

15 Листопада 2017 13:41
Демонтувати банери продуктових магазинів та магазину секонд-хенду, розміщені без дозволів, вирішили члени виконкому.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 15 листопада.

Як повідомив директор КП «Луцькреклама» Олександр Ковальський, пропонують демонтувати низку засобів зовнішньої реклами у місті.

Так, на вулиці Кічкарівській, 2 на фасаді будівлі розміщені два банери розмірами 2,0 м х 4,0 м і два банери розмірами 1,5 м х 2,0 м із сюжетом «Продукти».

На вулиці Ковельській, 82 також розміщено один банер розміром 2,0 м х 5,5 м із сюжетом «М’ясний дар» та два банери розмірами 1,5 м х 2,0 м із сюжетом «М’ясо. Ковбаси».

Власниками вказаних засобів зовнішньої реклами є фізичні-особи підприємці Сергій Огороднік та Оксана Кондрашина.

Аналогічна ситуація із розміщенням рекламних засобів склалася на вулиці Сенаторки Левчанівської, 4, де на даховому покритті входу та дверях будівлі, а також захисних решітках віконних отворів підвального приміщення розміщені два рекламні щити розмірами 1,0 м х 1,5 м, один щит розміром 2,0 м х 0,3 м та три банери 2,0 м х 1,0 м із сюжетом «Секонд хенд».

Власником вказаних рекламних конструкцій є фізична особа-підприємець Катерина Стадницька.

Ці засоби зовнішньої реклами розміщені без отриманих у встановленому порядку дозволів на розміщення, що порушує пункт 1 ст. 16 Закону України «Про рекламу».

Інспектори КП «Луцькреклама» склали та вручили представникам вказаних суб’єктів господарювання акти виявлення порушення розміщення засобів зовнішньої реклами в Луцьку та листи-вимоги про усунення порушення порядку розміщення зовнішньої реклами у місті. Крім того, до Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області направили подання щодо порушення Закону України «Про рекламу» для накладання відповідних штрафних санкцій.

Усі вимоги щодо усунення даних порушень були проігноровані.

Отже, члени виконкому підтримали проект рішення про демонтаж вказаних рекламних банерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus