USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Оприлюднили план перевірок платників податків з Волині

17 Січня 2018 07:00
До плану проведення перевірок суб’єктів господарювання на 2018 рік увійшли низка підприємств з Волині.

Про це йшлося під час засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва 16 січня у Луцьку.

Заступник начальника відділу організації роботи ГУ ДФС у Волинській області Олена Нікотіна повідомила, що ДФС виконала норму щодо оприлюднення плану проведення перевірок суб’єктів господарювання на 2018 рік. До цього плану потрапила низка підприємств та суб’єктів господарювання області.

На місцях фіскалам дозволено коригувати суб’єктів господарювання, що потрапили до плану. Він не стосується позапланових, зустрічних перевірок.

У документі передбачені, зокрема, планові перевірки у 2018 році таких суб’єктів господарювання як ДП «Волиньвугілля» та низки вугільних підприємств області, «Володимир-Волинськтеплокомуненерго», «Нововолинськводоканал», ТзОВ «Футбольний клуб «Волинь», Волинської філії ДП «Діпромісто», ТзОВ «Волиньтабак», ТзОВ «Турія-Агро», Володимир-Волинський агротехнічний коледж тощо.

Відповідно до закону про держбюджет на 2018 рік до 31 грудня продовжений мораторій на перевірки. Процедура буде такою самою, як торік – Кабмін видаватиме постанову та визначатиме контролюючі органи, які мають право здійснювати контроль у вигляді контрольно-перевірочних заходів. Наразі такої постанови немає, ДФС діє у межах згаданого плану перевірок.

Ознайомитися з документом можна на офіційному веб-сайті ДФС України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Денис Показати IP 17 Січня 2018 16:06
Розкулачувати ідуть ...знов треба хабаря готувати. Більше на вибори непіду ... св?лочі....
Буба Показати IP 17 Січня 2018 19:44
Сво--чі, більш нема що сказати!!! Ди--ли.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus