USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Попри скарги лучан, «Дядя Pizza» працюватиме цілодобово

7 Березня 2019 10:22
Кафе-піцерія «Дядя Піца», що знаходиться у Луцьку на проспекті Волі, 4В, працюватиме цілодобово.

Таке рішення ухвалили члени виконавчого комітету Луцької міської ради сьогодні, 7 березня.

Як повідомила виконувач повноважень начальника управління розвитку підприємництва і реклами міськради Тетяна Чемерис, з проханням встановити цілодобовий режим роботи кафе-піцерії «Дядя Pizza» звернулась підприємець Поліна Хорзова.

На це перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад зауважив, мовляв, йому відомо, що лучани, які мешкають по-сусідству із закладом, неодноразово скаржились на гучну музику, що лунає з піцерії.

«Зокрема, таких скарг – чотири», – зазначив посадовець.

Однак, Тетяна Чемерис відповіла, що їй не зрозумілі мотиви таких скарг, адже «Дядя Pizza» не знаходиться у жодному житловому будинку і є окремим приміщенням.

«Це окреме приміщення і не зрозуміло, чого люди скаржаться. Утім, ми проведемо роз’яснювальні бесіди з підприємцем», – наголосила вона.

Таким чином, члени виконкому у більшості проголосували «за» цілодобову роботу закладу громадського харчування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанин Показати IP 7 Березня 2019 10:35
"Це окреме приміщення і не зрозуміло, чого люди скаржаться" - як відомо із законів фізики для поширення звуку не обмежується одним приміщенням. Сцена на майдані також окреме приміщення, але гучну музику чути скрізь
k8n Показати IP 7 Березня 2019 11:04
Яким чином факт того, що піцерія знаходиться в окремій будівлі робить не зрозумілими скарги на гучну музику? Піцерія знаходиться у вакуумі, чи що?
лучанка Показати IP 7 Березня 2019 11:09
Поселити Чемерис на місяць у вагончику біля піцерії. Потім послухаємо ,чути музику в окремо розташованому приміщенні, чи ні.
віктор Показати IP 7 Березня 2019 12:25
А як реагувала поліція на ці звернення.? З урахуванням числа скарг (чотири), то ніяк. Якби з першого разу оштрафували на кругленьку суму, то і проблема вирішилась би сама собою...
хаха Показати IP 7 Березня 2019 13:20
Але Недопад сам проголосував за проект рішення!!!
нострадамус Показати IP 7 Березня 2019 14:02
вночш їсти шкідливо. тим більше піццу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus