USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Рада прийняла ініційований Гройсманом закон про відеофіксацію обшуків

16 Листопада 2017 14:29
Народні депутати більшістю голосів підтримали законопроект, який захищає підприємців від тиску силовиків.

За нього проголосувало 312 нардепів, повідомляє Українська правда.

Перед початком голосувань прем'єр Володимир Гройсман попросив про підтримку ініційованого ним законопроекту №7275.

"Я зневажаю силовиків, які вдягають погони і тиснуть на чесний бізнес, організовують маски-шоу і блокують тих, хто сьогодні створює національний продукт. Тож зупинимо ганебний шлях, по якому йдуть деякі представники силових структур", - сказав Гройсман.

Голова комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Андрій Кожем'якін пояснив, що цей законопроект дозволить більш ефективно захистити права підприємців від тиску силовиків.

"Перше і важливе рішення, яке передбачено цим документом, це дозвіл на фото та відеофіксацію стороною захисту обшуків, які відбуваються. Більше того, їх відеофіксація стає обов'язковою", - сказав Кожем'якін.

Зауважимо, що під час візиту на Волинь Володимир Гройсман зауважив, що представники легального, «білого» бізнесу нарікають на дії прокуратури та економічних підрозділів Служби безпеки України. Це, зі слів очільника уряду, суттєво стримує розвиток бізнесу в Україні, тому такі явища ліквідовуватимуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вася Показати IP 16 Листопада 2017 16:30
Коли посилять дотримання та виконання норм права поліцейськими? За скасовану постанову чи проткол, незаконне використання спецзасобів патрульний посміхом відповідає що йому п**й, жалійтесь куди хочете!!!!
точно Вася Показати IP 16 Листопада 2017 18:54
Вася, в поліції куча вакансій, йди покажи, як треба працювати, а то таке відчуття, що тобі ту палицю в одне місце пхали і ти такий незадоволений на світ лишився. Поїдь за кордо і запитай в Німеччині "підстави зупинки?", тоді матимеш з чим порівняти.
поліція Показати IP 16 Листопада 2017 23:40
ото до...лись до тої поліції. Так, там багато бидла, дармоїдів, товстожопих, родичів, реально тупих болванів, є і нормальні звичайно у меншості, вони для такої більшості як бєльмо, один одного не ферштейн (говорю відверто, зсередини), але ж чесно задовбали, колись причепились до міліції, сьогодні до поліції. Зверніть увагу на суддів (а не працівників судів), СБУ, прокуратура, фіскальна служба, фітосанітарна, митна, прикордонна та деякі ін., які пов'язані з переміщенням товарів через кордон, імпортно-експортними операціями, оподаткуванням, виданням дозвільних документів (все, що пов'язане з економічними процесами) , прийняттям рішень щодо працівників таких органів о ТАМ ЖИР!!! А зараз поліцейські ЦЕ РЕАЛЬНО ШКОЛЯРІ!!! Є пару тєм кришуються на найвищому рівні і баста, все остальне знизу то рукожопа босота, воно, за сало, ліс, вугрі, ягоди, з купленою "юридичною освітою" або профтех, а лише по бидлуватій свої натурі, щось з себе корчить, а в більшості враховуючи свою природню тупість і рота відкрити не здатне після тупого наказу дибілкуватого як воно начальника (якщо є тєма, то хай і не трогає), і ще 35 % вагітних декретних (щоб стаж державної роботи рахувався, бо куди ж їх тих жінок, сестер, дочок ще запхнути можна, коли воно не робило і робити не хоче). Всередині системі все видно!!!;)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus